September 30 @ 00:58
Loading Events
  • This event has passed.
Recurring Event Event Series: Celebration Church Huizen
Celebration Church Huizen 1

Algemene informatie: 

Je bent van harte welkom bij Celebration Church Huizen!

We komen wekelijks samen op de zondagmorgen voor een Nederlandstalige dienst. Onze kerkdienst begint om 10 uur en bestaat onder andere uit aanbiddingsmuziek en een krachtige, relevante boodschap. Er is een kinderprogramma voor leeftijden 0 – 4 jaar en 5 – 12. Na de dienst is er tijd om na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Met regelmaat brengen we deze opzet van de dienst buiten de kerkmuren en wandelen we samen naar de Groene Kathedraal voor een samenkomst in de buitenlucht. Uiteraard houden we rekening met het weer. We vertrekken dan om 10 uur vanaf de Goede Herderkerk. Wanneer het weer het niet toelaat om te wandelen zal de samenkomst binnen plaats vinden.

Celebration Huizen organiseert buiten de zondag om ook gezellige jeugdavonden voor jeugd tussen 12 en 18 jaar. Daarnaast zijn we ook interkerkelijk verbonden met verschillende kerken om activiteiten te organiseren voor deze leeftijdsgroep.

Celebration Church Huizen is onderdeel van Celebration Church Nederland onder leiding van Lead Pastor Sebastiaan van Wessem, met locaties in Hilversum en Huizen. De Huizen locatie wordt geleid door voorgangersechtpaar Thomas en Selina Rebel. Zij zijn sinds 2015 lid van Celebration Church Nederland en geven sinds maart 2023 leiding aan de Huizen locatie. Dit doen zij samen met een leiderschapsteam dat bestaat uit: Christiaan en Annette Lustig en Jacco en Denise Gasper.

Informatieve links:

Website: www.celebrationchurch.nl/huizen

Algemene e-mail: info@celebrationchurch.nl

Algemene telefoonnummer: 035 628 4310

Adres Locatie Huizen: Piersonlaan 2, 1272 JR Huizen

Contactpersonen Celebration Church Huizen:

Voorganger Thomas Rebel: trebel@celebrationchurch.nl

Voorganger Selina Rebel: srebel@celebrationchurch.nl

Communicatie/Pers: Selina Rebel: srebel@celebrationchurch.nl

 

Social Media Celebration Church Netherlands:

www.Facebook.com/celebrationchurchnl

www.Instagram.com/celebrationchurch_nl

www.YouTube.com/celebrationchurchnetherlands

Details

Date:
August 6
Time:
10:00 - 12:00
Series:
Event Category:

Organizer

Please tell us what is wrong

      Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.