Upcoming Events

Loading Events
  • This event has passed.
Recurring Event Event Series: Celebration Hilversum
Celebration Hilversum 1

Celebration Church Hilversum verwelkomt je graag!

We komen wekelijks samen in de Zuiderkerk op de Neuweg 148 in Hilversum. Op zondagmorgen komen we samen om 9.30 uur voor de Nederlands dienst en om 11.30 voor de Engelse dienst.   

Een kerkdienst bestaat doorgaans uit aanbiddingsmuziek en een krachtige, relevante boodschap. Er is een kinderprogramma voor leeftijden 0 – 4 jaar (Mini’s) en 5 – 12 (Heroes).  Elke tweede zondag van de maand, tijdens de Engelse dienst, is er een speciaal programma genaamd CNextGen voor tieners tussen 10 – 14 jaar. Na de dienst is er ook tijd voor een gezellig gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee.   

Voor tieners tussen 12 – 18 jaar worden er tweewekelijks Celebration Youth jeugdavonden georganiseerd. Deze vinden plaats in Celebration Hilversum, op Neuweg 148 en beginnen om 19.30 uur.  

Celebration Church Hilversum is onderdeel van Celebration Church Netherlands onder leiding van Lead Pastor Sebastiaan van Wessem, met locaties in Hilversum, Huizen, Delft en Parijs. De Hilversum locatie wordt geleid door voorganger Vince Rooi. Hij is samen met zijn vrouw Melissa en kinderen Selia en Maye lid van Celebration Church Netherlands sinds 2016. Sinds april 2019 geeft hij leiding aan de Hilversum locatie.

Diensttijden

09:30 – Nederlandse dienst – Hilversum Locatie, Neuweg 148, 1214 HA, Hilversum.
11:30 – Engelse dienst – Hilversum Locatie, Neuweg 148, 1214 HA, Hilversum.

Livestream

Al onze diensten zijn bij te wonen via onze livestream.
Ga naar www.celebrationchurch.nl/live of volg ons via ons Youtube channel.

Details

Date:
May 28
Time:
09:30 - 13:00
Series:
Event Categories:
,
Website:
www.celebrationchurch.nl/hilversum

Organizer

Please tell us what is wrong

      Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.