December 8 @ 22:53
Loading Events
  • This event has passed.
Celebration Huizen 1

Je bent van harte welkom bij Celebration Church Huizen!  

We komen wekelijks samen op de zondagmorgen. Een kerkdienst begint om 10 uur en bestaat uit aanbiddingsmuziek, een krachtige en relevante boodschap. Er is een kinderprogramma voor leeftijden 0 – 4 jaar (Mini’s) en 5 – 12 (Heroes). Na de dienst is er ook tijd voor een gezellig gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Met regelmaat brengen we deze opzet van de dienst buiten de kerkmuren en wandelen we samen naar de Groene Kathedraal voor een samenkomst in de buitenlucht. We vertrekken dan vanaf de Goede Herderkerk om 10 uur.   

Celebration Church Huizen is onderdeel van Celebration Church Netherlands onder leiding van Lead Pastor Sebastiaan van Wessem, met locaties in Hilversum, Huizen, Delft en Parijs. De Huizen locatie wordt geleid door voorgangersechtpaar Jobine en Jan Willem Gunnink. Zij zijn sinds 2006 lid van Celebration Church Netherlands en geven sinds januari 2019 leiding aan de Huizen locatie.  

Diensttijden

10.00 – Piersonlaan 2, Huizen.

Details

Date:
July 17, 2022
Time:
10:00 - 11:30
Event Category:

Organizer

Celebration Church Netherlands
Phone
+31 (0)35 628 4310
Email
info@celebrationchurch.nl
View Organizer Website

Please tell us what is wrong

      Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.