Leadership Team

Leadership Team 1
Global Lead Pastors
Leadership Team 2
Lead Pastors Celebration Church Netherlands
Leadership Team 3
Location Pastors Huizen

Leer onze Pastors kennen

Stovall & Kerri Weems stichtten Celebration Church in Jacksonville in Florida, Amerika in 1998. Sinds het allereerste begin is Celebration uitgebreid met lokale, regionale en internationale locaties. Stovall en Kerri hebben ook allebei boeken op hun naam staan, waaronder: Awakening: A New Approach to Faith, Fasting and Spititual Freedom, The GodFirst Life: Uncomplicatie Your Life, God’s Way; Clueless: 10 Things I Wish I Knew About Motherhood Before Before Becoming a Mom; Rhythms of Grace: Discovering God’s Tempo for Your Life, and The Sisterhood Effect. In 2018, op Goede Vrijdag en met Pasen ervoer Stovall een krachtige ontmoeting met de Heer die de manier waarop Stovall en Kerri hun bediening zagen op z’n kop zetten. Deze ontmoeting leidde tot vele belangrijke veranderingen wat het soort bediening van Celebration Church betreft – inclusief herstel van onderwijs met betrekking tot – de Terugkeer naar onze eerste liefde, Jezus – Hoe we God zichtbaar maken en hoe we Zijn naam eren – Trouw aan Jezus door het Verbond. Stovall en Kerri zijn al meer dan 20 jaar getrouwd en zijn gezegend met drie kinderen, Kaylan, Stovey en Annabelle.

Sebastiaan & Eva van Wessem maakten in 2006 deel uit van het team dat deze kerk stichtte. Het jaar daarop werd Sebastiaan de voorganger (Lead Pastor). Het is hun passie om Gods Koninkrijk tot uiting te zien komen in zowel de lokale kerk als daarbuiten. Het is hun er alles aan gelegen om een omgeving te creëren waarin gelovigen worden toegerust en zoekenden antwoorden vinden en Jezus ontmoeten. Sebastiaan en Eva wonen in Almere met hun tweeling Miles en William. Ze koken graag voor vrienden en staan ‘s zaterdagochtend veel te vroeg op om de voetbalwedstrijden van hun jongens te gaan.

Jan Willem & Jobine Gunnink maken al sinds 2006 deel uit van Celebration Church. Ze hebben in verschillende teams gediend: Jan Willem heeft deel uitgemaakt van het financiële team en van kleine groepen en evenementen voor mannen. Jobine heeft een hart voor gebed en wil mensen helpen om te groeien. Ze hebben een aantal jaren als ouderling gediend. Op het ogenblik dienen ze als Location Pastors in Huizen. Ze werken samen in een bedrijf dat mensen vooruit helpt in hun loopbaan. Ze hebben twee volwassen dochters en drie kleinkinderen van wie ze veel houden en met wie ze dolgraag tijd doorbrengen.

Leer ons Leadership Team kennen

Vince & Melissa Rooi zijn sinds 2016 deel van Celebration Church. Zij dienen sinds april 2019 allebei in de jongeren en jongvolwassenen bediening. Vince is de jeugd en SUB30 leider en Melissa ondersteund hem hierin. Daarnaast is Vince ook Location Director van Hilversum. Hun passie is zo veel mogelijk jongeren te bereiken met de goede boodschap en samen te bouwen aan God’s Koninkrijk. Samen hebben zij een eigen bedrijf, in de kledingbranche, genaamd Bee Victorious en zijn ze de trotse ouders van Selia en Maye.

Thomas & Selina Rebel Thomas maakt sinds 2014 deel uit van Celebration Church en diende in het Worship team in Hilversum voordat hij in 2015 bij het Worship team in Huizen kwam. Thomas heeft een passie voor mensen om meer te weten te komen over het liefdevolle hart van de Vader en geniet ervan Hem te aanbidden samen met zijn vrouw Selina. Hij dient momenteel als Worship Director. Thomas werkt niet alleen in de kerk, maar werkt ook als IT-consultant en brengt graag tijd door met vrienden buiten bij het kampvuur. Selina Rebel is getrouwd met Thomas en is sinds 2015 deel van Celebration Church. Ze werkt als grafisch vormgever en social media manager sinds 2016 en werd deel van het leiderschapsteam sinds halverwege 2020. Ze is deel van de Huizen locatie en dient daar in het worship team. Ze houdt van de serie Friends en vind veel vreugde in lekker eten.

Samantha Kloos is onderdeel van Celebration Church sinds 2016. Haar doel is om alle cKids een persoonlijke relatie met God te laten ontwikkelen. En om – samen met de ouders – de kinderen trouwe volgers van Jezus te maken. Samantha is getrouwd met Martin en zij hebben vier kinderen. Ze houdt van koffie, gaat graag erop uit met de familie en vindt het leuk om te breien en te klussen in huis.

Karen van Dijk en haar man Aart maken samen met hun jongens Arno en Hein sinds december 2017 deel uit van Celebration Church. In 2019 trad Karen toe tot het Translation team en begon ook de kleine groepen (Connect Groups) te coördineren – met de hoop in haar hart dat meer leden de voordelen zullen ervaren van het delen van het ‘leven’ met hun kerkfamilie. Als Zuid-Afrikaanse, wordt er natuurlijk veel tijd doorgebracht op de rugbyvelden met de jongens en de rest van de tijd brengt dit gezin graag tijd door met speciale vrienden gemaakt in Nederland.

Peter Huth maakt vanaf 2015 deel uit van Celebration Church en sindsdien heeft hij onder andere de cursussen “Vrijheid in Christus”  en de “Alpha Gebedscursus”  gegeven. Vanaf 2020 is hij diaken. Peter is ervan overtuigd dat wij als kerkfamilie elkaar nodig hebben om te groeien in het geloof en meer op Jezus te gaan lijken. Peter houdt ervan om met
volle bepakking door onherbergzame gebieden te struinen en daar zijn tentje op te zetten. Ook leest hij graag theologische boeken en is hij geïnteresseerd in kunst.

Connect with us


    Please tell us what is wrong


        Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.