Voel jij je geroepen om deel te zijn van discipel proces in Almere?

Help ons voor te bereiden op de lancering van Celebration Church Almere!

Het verhaal

In 2020 verhuisde de Lead Pastor van Celebration Church Netherlands, Sebastiaan van Wessem samen met zijn familie naar Almere. In het begin van 2023 begon de Heer het hart van Sebastiaan te breken voor deze stad. Er wonen ongeveer 220.000 mensen in Almere, maar er zijn maar weinig levengevende kerken die focus leggen op discipelschap en levensverandering in tegenstelling tot de grote nood die er is. Om die reden begon hij in contact te komen met leiders zowel als gelovigen die hij kenden die in Almere, om beter zicht te krijgen op wat God aan het doen is en nog wil doen.

“… om beter zicht te krijgen op wat God aan het doen is en nog wil doen.”


Discipelschap

Focus

Recentelijk kwam Ps Sebastiaan in contact met een andere Sebastiaan: Sebastiaan Boonstra. Hij is een ook een ervaren leider met een passie voor discipelschap. Zij hebben een aantal andere mensen uitgenodigd voor een Interest Night in April 2023 en die leidde tot de start van wat zij noemen: “Shema Bijbelstudie” (SBS) in Mei 2023.

SBS is een bijbelstudie methode die zich richt op het dieper onderzoeken van bijbelteksten terwijl de deelnemers de leiding zoeken van de Heilige Geest en elkaars mening en input waarderen. Hun doel is om deze eerste groep in drie of meer groepen de vermenigvuldigen in de herst 2023.

Upcoming gatherings

We appreciate it if you let us know if you are planning on coming. Click on the date of your choosing and fill in a simple form to let us know you are attending so we can prepare for your attendance.

Interest Nights

We willen ook meer Interest Nights organiseren. Als jij geïnteresseerd bent om deel te worden van dit avontuur, raden we je aan om deze avonden bij te wonen. Tijdens deze bijeenkomsten hebben we de tijd om elkaar te leren kennen, het plan uit te leggen en kunnen we ontdekken hoe jij deel kan zijn van dit proces.

Beide avonden vinden plaats in Buurthuis Amerika op Henry Stanleystraat 1 in Almere Poort.

Andere activiteiten

Andere activiteiten die ook open zijn voor degene die geïnteresseerd zijn in het helpen starten van Celebration Church Almere.


Wanneer starten de

zondagsdiensten?

We hebben nog geen startdatum in de agenda voor de zondagsdiensten in Almere, maar we richting ons op voorjaar 2024. Uit de groep die meedraaien in de Shema Bijbelstudie groepen gaan we een sterk lanceerteam vormen. De groei van dat team zal het tempo voor de volgende stappen bepalen. We moeten meerdere aspecten dekken zoals aanbidding, kinderprogramma, welkom en hospitality, op- en afbouw, tech etc.

Meer informatie

Kom in contact met de Sebastiaans als jij enthousiast wordt van deze visie! Bekijk ook Ps Sebastiaan’s blog als je meer wilt weten over de disicpelschap aanpak. https://hearingandobeying.wordpress.com/category/discipleship/ .


Heb je vragen?

    This form uses Akismet to reduce spam. Learn how your data is processed.

    Please tell us what is wrong

        Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.