Welkom bij Celebration Church Almere!

Almere 1

Onze locatie
Almere 2

Lofprijs & Aanbidding
Almere 3

Ontmoet kerkfamilie

In maart 2024 start Celebration Church Almere met zijn wekelijkse diensten in Casa Casla in Almere Stad. Als jij op zoek bent naar een lokale kerk die helemaal gaat over het vieren van Gods aanwezigheid en het bouwen van de levens van mensen in de waarheid van Gods woord, zoek niet verder!

Celebration Church Almere is gestart vanuit een droom en verlangen die de Heer gaf aan de Lead Pastor, Sebastiaan van Wessem en Sebastiaan Boonstra van Celebration Church Nederland, die beiden woonachtig zijn in Almere met hun familie. Ongeveer 225.000 mensen leven in Almere, maar slechts een klein percentage van deze mensen gaat naar de kerk en hebben Jezus als hun Heer, Redder en Koning.

De Heer tot hun harten te spreken om een nieuwe Celebration Church in Almere te gaan pionieren, die zich zou richten op discipelschap en levensverandering. Op bovennatuurlijke wijze verbond God hem met mensen in de stad die een soortgelijke passie hebben om God te zien doorbreken met opwekking in Almere.

Op dit moment houdt Celebration Almere wekelijkse diensten op zondag in Casa Casla vanaf 103.30 uur. Er zijn ook een aantal Shema Bijbel Studies in het centrum van Almere. In de toekomst zullen we verschillende cursussen, zoals de Alpha cursus en andere events organiseren.

Ben je klaar om met ons mee te gaan op deze reis van transformatie?

 • Vanaf begin maart komen we wekelijks op zondag samen om 10.30 uur voor een tweetalige dienst (nl/en). Op 31 maart vieren we samen onze officiële lancering op Opstandingszondag (Paaszondag). Er is een dienst voor volwassenen met een cKids (Celebration Kids) programma dat tegelijkertijd plaatsvindt voor leeftijden 4-12 jaar. Na de dienst ontmoeten we je graag bij de koffiehoek. 

 • De zondagochtend diensten zijn de beste plek om te starten. Ontmoet ons team en ontdek meer bijvoorbeeld meer over de teams die deze locatie helpen bouwen. Of volg ons op social media of schrijf je in op onze nieuwsbrief. We werken aan meerdere manieren om in contact te zijn met elkaar. Voor nu ontmoeten we je graag op de zondagochtend. 

 • Dat doen we zeker! Doordeweeks komen Shema Bijbelstudiegroepen bij elkaar. Deze groepen komen verspreid samen in Almere. Tijdens deze bijeenkomsten openen we de bijbel, bidden we samen en delen we onze perspectieven met elkaar over het bijbelgedeelte van die avond. We streven ernaar om in de toekomst ook curssusen aan te bieden als de Alpha Cursus en lokale events.

 • We streven ernaar om dat spoedig te doen. Momenteel zijn we in de opstartfase van deze locatie. Wanneer we wat langer onderweg zijn, willen we cursussen beginnen om samen in geloof te groeien. Momenteel zijn de Shema Bijbelstudiegroepen dé manier om samen te groeien in geloof. 

Zo klinkt onze Lofprijs & Aanbidding!

Sunday Messages

De sprekers van Celebration Church Almere streven ernaar om wekelijks krachtige en bijbelse boodschappen te delen. Hier is de boodschap van afgelopen zondag!

Komende events

Er zijn geen aankomende evenementen.

Outreach

Zo nu en dan gaan we samen de straat op om over het Evangelie van het Koninkrijk te delen met degene die daarvoor openstaan. Some doen we een gebedswandeling en soms zingen we lofprijs en aanbidding in het winkelcentrum of bij de openbare piano in het centraal station. Je kan meedoen zoals je bent en hoe jij je comfortable voelt.

Meer informatie

Kom in contact met de Sebastiaans als jij enthousiast wordt van deze visie! Bekijk ook Ps Sebastiaan’s blog als je meer wilt weten over deze disicpelschap aanpak. https://hearingandobeying.org/category/discipleship-resources/. Je kan ook het contactformulier hieronder invullen.


Heb je vragen of wil je onderdeel worden van deze reis?

  This form uses Akismet to reduce spam. Learn how your data is processed.

  We created a bug tracker to request your feedback and tell us when something is wrong. We are looking forward to receive your feedback.

    Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.