Lees dit bericht in het English

Awakening Leadership Day

“A Habitat for Wholeness”

Wat drijft jou als leider? Attendance? Salvations? Dopen? Het geven? Social media exposure? Er is niets mis met een van deze dingen, maar als dit is hoe we succes definiëren in de bediening, meten we de verkeerde dingen.

Het gevaar is dat we het systeem van de wereld volgen, dat allemaal gebaseerd is op prestaties. Uw waarde wordt bepaald door wat u produceert. Het resultaat is burn-out, geestelijke gezondheidsproblemen en nog erger.

Zou het kunnen dat we als leiders het verkeerde juk op ons hebben genomen? Als Jezus zegt: “Mijn juk is gemakkelijk en mijn last is licht”, waarom voelt het zo zwaar?

In deze Awakening Leaders Day leer je een andere manier om God trouw te dienen en blijvende vruchten te zien in het leven van de mensen die je dient. God wil heelheid in ons leven als leiders en hij wil kerken die heel zijn, want dat is de enige manier om te zien dat mensen niet alleen gered worden, maar hun leven genezen door de boodschap van Jezus.

Sluit je aan bij enkele van de wereldleiders van Celebration Church, zoals Bryan Schwartz, Dixon Changara, John Scott en Sebastiaan van Wessem op vrijdag 7 februari, voor een dag die het potentieel heeft om je leven en je bediening te veranderen.

Deze dag is gratis voor u en uw team!
Er is een toeslag voor de lunch (reserveren noodzakelijk) en er is een vrijwillig aanbod.

Meer details

Lees dit bericht in het English


    Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.