We geloven dat opwekking aan het uitbreken is wereldwijd; dat God ons klaar aan het maken is om de wereld in te gaan en het evangelie van het Koninkrijk te delen.

Neem deel aan de AWKNG Revival op 28 augustus in het Openluchttheater in Amersfoort. Een ééndaagse conferentie waar je kan genieten van inspirerende sessie, fantastische aanbidding sessies en de mogelijkheid om familieleden te ontmoeten van de andere kerken door het hele land tijdens onze afterparty met foodtrucks (ja, je leest het goed!)

Op zaterdag kan je een toffe cKids conferentie verwachten met een programma voor de Heroes, kinderen in de leeftijd 4 – 12 en opvang voor de Mini’s, kinderen van leeftijden 0 -4. Enthousiaste leiders zijn erop voorbereid om je kinderen te verwelkomen, te leren over het geloof, een plek te creëren om vrienden te maken en plezier te hebben!

We geloven dat opwekking aan het uitbreken is wereldwijd; dat God ons klaar aan het maken is om de wereld in te gaan en het evangelie van het Koninkrijk te delen. Hij richt mensen op en zorgt ervoor dat Zijn volk op één lijn komt te staan met Zijn plan om deze wereld heelheid en herstel te brengen. Door de AWKNG Revival willen wij jou toerusten vanuit heelheid en vrijheid een verschil te maken in een gebroken wereld.

Wordt deel van de OPWEKKING!

LEIDERSCHAP PROGRAMMA

LET OP: Deze dag zal plaatsvinden in Celebration Church Netherlands op de Neuweg 148 in Hilversum. Er is geen kinderopvang tijdens deze dag.

Vrijdagmiddag
Doors open – 13.30
Start afternoon session – 14.00

Vrijdagavond
Doors open – 18.00
Start evening session – 18.30
End Leadership day – 21.00

AWKNG REVIVAL KICK-OFF
Deuren open – 09.30
Start ochtendsessie – 10.00

Zaterdagmiddag
Deuren open – 12.30
Start middagsessie – 13.00

Zaterdagavond (Geen kinderprogramma)
Deuren open – 17.30
Start avondsessie – 18.00


ONTMOET DE SPREKERS

AWKNG Revival 1

Bryan Schwartz

Pastor Bryan Schwartz is deel van Celebration Church Jacksonville en keert terug naar Nederland voor de AWKNG Revival! Bryan is gepassioneerd om het koninkrijk van Jezus hier op aarde te zien komen en deelt graag vanuit de Bijbel hoe je je leven kan leven in heelheid! www.celebration.org

AWKNG Revival 2

Sebastiaan van Wessem

Hij is de voorganger van Celebration Church Netherlands. Hij is getrouwd met Eva van Wessem en samen zijn zij ouders van een lieve tweeling Miles en William. Pastor Sebastiaan is vol passie voor het Evangelie en de kracht die zit in het terugkeren naar de tafel van de Heer. Hij verlangt ernaar om te zien dat Nederland OPWEKKING gaat ervaren!

AWKNG Revival 3

John Scott

John Scott is married to Rachel and parents to two wonderful kids. He is part of the Awakening Alliance as the Executive Director and is passionate of seeing churches worldwide partner together to bring heaven to earth, create disciples and lead from wholeness.

Please tell us what is wrong


      Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.