Close sidebar
 • English
 • AWKNG REVIVAL 2021

  Je bent van harte welkom bij de AWKNG Revival op 27 en 28 augustus in het Openluchttheater te Amersfoort. Een 2-daagse conferentie vol inspirerende en leerzame sessies, aanbidding, leuke ontmoetingen met andere mensen uit diverse kerken, lekker eten en een geweldig cKids progamma op de zaterdag.

  We geloven dat opwekking aan het uitbreken is wereldwijd; dat God ons klaar aan het maken is om de wereld in te gaan en het evangelie van het Koninkrijk te delen. Hij richt mensen op en zorgt ervoor dat Zijn volk op één lijn komt te staan met Zijn plan om deze wereld heelheid en herstel te brengen. Door de AWKNG Revival willen wij jou toerusten vanuit heelheid en vrijheid een verschil te maken in een gebroken wereld.

  cKids
  Voor de zaterdag heeft het cKids team een geweldige dag voorbereid (tot 16.00) voor jouw kids, zodat ook zij een dag vol plezier en aanbidding mogen hebben en daarbij veel mogen leren over Jezus! We verzorgen oppas voor de allerjongsten (0 – 4 jaar) en hebben een mooi programma voor de kids van 5 -12 jaar.

  Jeugd
  Het jeugdteam heeft een supertof programma in elkaar gezet voor de jeugd tussen 12 – 18 jaar. Ze hebben ons gevraagd het programma nog geheim te houden, maar we kunnen je alvast beloven: het wordt echt heel tof!

  LEIDERSMIDDAG

  Speciaal voor voorgangers, oudsten en andere leiders hebben we op vrijdagmiddag een speciaal programma vanaf 14:00. We gaan daarbij in op de vraag: hoe kunnen we effectief kerk zijn in een wereld die geplaagd wordt door virussen, lockdowns en toenemende vijandigheid vanuit media, overheid en maatschappij?

  • Vrijdagmiddag – LEIDERSMIDDAG
   Deuren open – 13.00
   Start leidersmiddag – 13.30

   Vrijdagavond
   Deuren open – 18.30
   Start avondsessie – 19.00

   Zaterdagochtend
   Deuren open – 09.30
   Start ochtendsessie – 10.00

   Zaterdagmiddag
   Deuren open – 12.30
   Start middagsessie – 13.00

   Zaterdagavond (Geen kinderprogramma)
   Deuren open – 17.30
   Start avondsessie – 18.00

  • Binnenkort informeren we je met meer details over het kinderprogramma. Voor nu kunnen we je vertellen dat het kidsprogramma op dezelfde tijd plaatsvind als het algemene programma op ZATERDAG!

  • Nog geen information maar we beloven dat het het wachten waard is! 


  ONTMOET DE SPREKERS

  AWKNG Revival 1
  AWKNG Revival 1
  AWKNG Revival 1

  Binnenkort meer!

  Binnenkort meer!

  Binnenkort meer!

  Please tell us what is wrong


    Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.