Delft Fellowship 8
Delft Fellowship 9
Delft Fellowship 10
 • We komen om de week samen op zondag vanaf 18 uur. We komen samen op de Hippolytusbuurt 22-24, 2641 CJ in Delft. (Bakkerij Suikerbuik). Er zijn verschillende parkeergarages in de omgeving en we raden je aan om de Phoenixgarage te gebruiken, die is op 10 minuten loopafstand van de bakkerij.

 • De avonden starten om 18 uur. De avond start met een simpele maaltijd die we voor jou bereiden, jij mag gewoon aanschuiven. We nemen samen deel aan het avondmaal, vervolgen de avond met het lezen van de bijbel en samen bidden. Je bent welkom om aan te schuiven, waar je je ook bevindt in je relatie met Jezus.

 • Je bent welkom om aan te schuiven wanneer je wilt. We ontmoeten je graag en hopen dat jij je thuisvoelt bij Celebration Church Delft Fellowship!

 • De locatie is groot genoeg dat we met afstand aan tafel kunnen gaan indien dat gewenst is. We dekken de tafel vooraf en willen ervoor zorgen dat iedereen veilig aan tafel kan. Daarom vragen we je om van te voren te laten weten of je erbij bent.


Welkom bij de Delft Fellowship!

Wij zijn Leon & Mylène Korevaar, 19 jaar getrouwd en ouders van 3 geweldige zonen. Wij mogen leiding geven aan Celebration Church Delft Fellowship. Het is begonnen met een passie om samen te komen met andere gelovigen aan tafel om ons geloof te delen, samen de bijbel te lezen en deel te nemen aan het avondmaal. Met die passie hebben we contact gezocht met Pastor Sebastiaan van Wessem en dat is hoe de Delft Fellowship tot stand is gekomen. Wij zijn eigenaar van een bakkerij in Delft en daar vinden de bijeenkomsten ook in plaats! We ontmoeten je graag binnenkort.

Agenda

 • Celebration Delft + Guest Speaker 1december 11 @ 18:00 - 20:00
 • Celebration Delft - Outreach 2december 18 @ 08:00 - 17:00
 • Christmas Eve - Delft - 20.00 3december 24 @ 20:00 - 21:00
 • Celebration Delft Fellowship 4januari 8, 2023 @ 18:00 - 20:00
 • Celebration Delft - Gebedswandeling 5januari 15, 2023 @ 18:00 - 20:30
 • Celebration Delft Fellowship 6januari 22, 2023 @ 18:00 - 20:00
 • Celebration Delft - Outreach 7januari 29, 2023 @ 18:00 - 20:00

De setting van de avonden zijn gebaseerd op bijbelse Sabbat maaltijden. In deze setting ligt de aandacht op het samen vieren van avondmaal en staan we stil bij de belangrijke rol van Jezus in ons leven. Hierna is er tijd voor fellowship onder het genot van een eenvoudige maaltijd van soep met brood. Na de maaltijd zal er tijd zijn om samen de Bijbel te bestuderen en voor elkaar te bidden.

In Openbaring 3:20 herinnert Jezus ons eraan dat hij aan de deur staat en klopt, hij vertelt ons dat wanneer we hem uitnodigen, hij maaltijd met ons wil houden. Wanneer we deelhebben aan het Avondmaal tijdens de sabbat, stellen we een bovennatuurlijke daad door de aanwezigheid van Jezus in onze huizen te verwelkomen en erkennen we dat hij letterlijk tijdens de maaltijd bij ons aanwezig is. Avondmaal tijdens de Sabbat is ook een profetisch vooruitzien naar de wederkomst van Koning Jezus wanneer hij zijn eeuwige koninkrijk zal vestigen en we deel zullen nemen aan het bruiloftsmaal van het Lam (Openb. 19:9 NBV).

Hoe kunnen we je helpen?

  Please tell us what is wrong


    Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.

    Notice: Undefined index: toolbar-default-page-mode in /home/u65709p64671/domains/celebrationchurch.nl/public_html/wp-content/plugins/pdf-viewer-for-wordpress/includes/automatic-features.php on line 30