Eden 1


Je bent van harte welkom bij de kledingbank.

eden clothing bank kledingbank

Kledingbank Eden

Kledingbank Eden opent vanaf 31 oktober weer haar deuren. De zomercollectie is opgeborgen en de wintercollectie staat weer klaar. Kledingbank Eden bestaat om diegene die het zeer nodig hebben te voorzien van kleding en eventuele andere artikelen. Bezoekers zijn van harte welkom en we hopen op deze manier ook de liefde van Jezus uit te delen.

Inbreng kleding en goederen.

Inbreng van kleding is mogelijk op maandagen tussen 09.00 en 16.00 uur. Graag vragen we u om geen kleding te doneren met gaten of vlekken en geen gebruikte ondergoed/sokken. Want iedere bezoeker van de kledingbank verdient goede kwaliteit! Wij zijn ook dankbaar voor artikelen zoals speelgoed voor kinderen, wat wij bijvoorbeeld kunnen weggeven voor Sinterklaas.

Bezoek Kledingbank Eden

Je kan de winkel op afspraak bezoeken, zo kunnen wij iedere bezoeker de ruimte geven om rustig te winkelen. Maandag en donderdag tussen 09.30 en 13.30 uur is er ruimte om een afspraak te maken via het contactformulier hieronder, een e-mail naar eden@celebrationchurch.nl of via onze social media.

FACEBOOK | INSTAGRAM

  Eden 2

  Leuk je te ontmoeten!

  David en Aissy stappen vanaf eind September in het leiderschap van Eden. Zij zullen samen met een team van vrijwilligers de kledingbank faciliteren. David en Aissy zijn meer dan 4 jaar deel van Celebration Church Netherlands en ervoeren dat het tijd was om te gaan dienen in kledingbank Eden. Met een hart voor Jezus en de mens willen zij Eden een plek laten zijn waar je mag ontvangen en iets over Jezus mag meekrijgen. Zij zijn samen ouders van 5 lieve kinderen en wonen met het gezin in Eemnes.

  Please tell us what is wrong


    Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.

    Notice: Undefined index: toolbar-default-page-mode in /home/u65709p64671/domains/celebrationchurch.nl/public_html/wp-content/plugins/pdf-viewer-for-wordpress/includes/automatic-features.php on line 30