Kledingbank Hilversum 2

Winter Uitverkoop

Op 6 april organiseert Kledingbank Hilversum een uitverkoop van de wintercollectie. Loop binnen op 6 april tussen 10.00 – 17.00 uur en ontdek leuke winterkleding voor de goedkope prijs van €1!!! (merkkleding uitgezonderd). Toegang is gratis en de uitverkoop vindt plaats in Kledingbank Hilversum op Neuweg 148 in Hilversum.

eden clothing bank kledingbank

Kledingbank Hilversum

Met paspoppen in de etalage, is het duidelijk zichtbaar dat Kledingbank Hilversum gevestigd is in de Zuiderkerk aan de Neuweg 148. Een kledingwinkel gevuld met gedoneerde kleding, schoenen, speelgoed en een kast gevuld met nieuwe hygiënische producten. Kledingbank Hilversum leeft haar missie uit om elke bezoeker te ontmoeten met een glimlach, zonder veroordeling en een verhaal van hoop en liefde. De kledingbank is open op afspraak om zo ervoor te zorgen dat elke bezoeker de tijd en ruimte heeft om te winkelen. De items worden verkocht voor kleine prijzen. Bezoekers die via de voedselbank langskomen kunnen gratis kleding uitzoeken.

Inbreng kleding en goederen.

Kledingbank Hilversum is open voor inname van gedoneerde items op maandagen tussen 09.00 – 16.00 uur. Gedoneerde items kunnen zijn: kleding, schoenen, nieuw gekochte hygïenische producten (denk aan maandverband, tampons, deo etc) en kinderspeelgoed. Het team waardeert het enorm als de gedoneerde kleding al gesorteerd en gelabeld binnenkomt. Doneer geen kleding dat gaten of vlekken bevat. Doneer ook geen gebruikt ondergoed of sokken. Elke bezoeker van de kledingbank verdient de beste kwaliteit.

Bezoek Kledingbank Hilversum

Je kan de winkel op afspraak bezoeken, zo kunnen wij iedere bezoeker de ruimte geven om rustig te winkelen. Maandag en donderdag tussen 09.30 en 13.30 uur is er ruimte om een afspraak te maken via het contactformulier hieronder, een e-mail naar info@kledingbankhilversum.nl of via onze social media.

FACEBOOK | INSTAGRAM

  Kledingbank Hilversum 3

  Leuk je te ontmoeten!

  David en Aissy zijn al meer dan 4 jaar deel van Celebration Church Netherlands en voelden dat het tijd was om het leiderschap van Kledingbank Hilversum op zich te nemen. Samen met een gepassioneerd team zorgen zij ervoor dat de kledingbank een plek is waar mensen mogen komen om de producten te ontvangen die zij nodig hebben, ze zich geliefd voelen en ontmoet worden zonder veroordeling. Het is hun visie om ook het Evangelie te delen met degene die daar open voor staan. David en Aissy zijn ouders van 4 lieve kinderen en wonen in Eemnes.

  We created a bug tracker to request your feedback and tell us when something is wrong. We are looking forward to receive your feedback.

    Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.