a new season!
EDEN
Eden 1

Eden

januari 7 @ 10:00 - 12:00
Eden 2

Eden

januari 14 @ 10:00 - 12:00
Eden 3

Eden

januari 21 @ 10:00 - 12:00
Eden 4

Vanaf 3 april 2021 gaat de Kledingbank van Celebration Church aan de Neuweg 148 verder als Eden. Celebration Church wil met uitreikende activiteiten meer invulling gaan geven aan haar missie, zeker nu, in een steeds meer veranderende wereld. Na bijna 8 jaar maandelijks een pop-up shop in de hal van de Zuiderkerk georganiseerd te hebben, is het nu tijd voor een formule die beter past bij de behoefte van onze gasten. Laagdrempelig toegankelijk op de omschreven dagen en tijden. Voor iedereen! Ontmoeting als een spreekwoordelijke kapstok, met daaraan gehangen herkenbare activiteiten van deze gemeente: kledinginname en -uitgifte (voorheen Kledingbank), het pop-up restaurant (Foodkitchen) en maatwerktrajecten-/ projecten.

Heb je behoefte aan een luisterend oor of simpelweg zin in een warme kop koffie? Je bent van harte welkom! Heb je een ingewikkelde brief ontvangen of zit je met een doos vol ongeopende post die je niet alleen durft open te maken, dan kun je ook bij ons terecht.

Zit je met een probleem en wil je ondersteuning bij het zetten van de eerste stap naar professionele hulpverlening? Als een goede buur (of verre vriend) willen wij naast je staan en een stukje met jou oplopen. De vrijwilligers van Eden werken volgens de AVG, er vind géén registratie of toetsing plaats. Uiteraard houden wij ons aan de maatregelen van het RIVM. De veiligheid en gezondheid van de bezoekers én vrijwilligers staat voorop!

Eden 5

Openingstijden:
Vrijdag 10:00 – 12:00

Please tell us what is wrong


      Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.