september 30 @ 02:42
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Celebration Almere - Freestyle Gospel Outreach 1

Gospel Outreach Almere

Op zaterdag 15 juli, zijn we weer in de stad van Almere voor een Gospel Outreach en eindigen onze wandelroute in Almere Centrum treinstation voor een uur van krachtige aanbidding. Kom meewandelen vanaf het Forum om 10.30 uur, de wandelroute eindigt bij het treinstation om 13.00 uur. De tijd van aanbidding eindigt om 14.00.

Celebration Church Netherlands staat aan het begin om iets nieuws te beginnen in de stad van Almere. We ervaren zeer sterk dat er een grote nood is voor levengevende kerken die zich richten op discipelschap en getransformeerde levens.

Op dit moment kan je onze frequente interest meetings (tweetaling Nederlands en Engels) om meer te weten te komen over deze meetings. Tijdens deze meetings delen we onze passie, visie en plan voor Almere. Als jij hierbij wilt zijn, klik dan HIER voor aankomende data en laat het ons weten dat je erbij bent.

We zijn ook aan het voorbereiden om discipelschap groepen/ bijbel studies te starten in het najaar van 2023. Je bent daar van harte welkom. Meer informatie kan je HIER vinden.

Gegevens

Datum:
juli 15
Tijd:
10:30 - 15:00
Evenement Categorie:
Site:
https://celebrationchurch.churchsuite.com/events/nizgers7

Organisator

Celebration Church Netherlands
Telefoon:
+31 (0)35 628 4310
E-mail:
info@celebrationchurch.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Celebration Church Netherlands
Neuweg 148
Hilversum, 1214 HA Netherlands
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Please tell us what is wrong

      Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.