juli 23 @ 08:36
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Celebration Church Huizen 1

Celebration Church Huizen

Wanneer je tegenwoordig het nieuws bekijkt, wordt je overspoeld met berichten over de chaos van de huidige maatschappij. Er gebeurt veel in de wereld en de negativiteit kan je moedeloos laten voelen. Is er nog hoop en goed nieuws te vinden in deze wereld?

Wij geloven van wel. Er is Goed Nieuws dat op jou ligt te wachten. Dat gaat over Koning Jezus, die zoveel van jou houdt dat Hij Zijn leven heeft gegeven zodat jij in vrijheid kan leven.

Wij zijn door Koning Jezus, Gods familie. We willen als onderdeel van Zijn Koningshuis, als het Huis van de Heer, Zijn licht laten schijnen in Huizen en omstreken door zijn liefde, vrede en vreugde te delen. 

Misschien begrijp je dit nog niet helemaal en dat is oké. We nodigen je uit om onze dienst op zondag te bezoeken zodat wij het kunnen uitleggen en laten zien. Dit Goede Nieuws is voor iedereen!

We komen wekelijks samen op de zondagmorgen. Onze kerkdienst begint om 10 uur en bestaat onder andere uit aanbiddingsmuziek en een krachtige, relevante boodschap. Er is een kinderprogramma voor leeftijden 0 – 4 jaar en 5 – 12. Na de dienst is er ruim de tijd om na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee. Ook buiten de zondagmorgen om zijn er voldoende activiteiten voor jong en oud om elkaar te ontmoeten.

Je bent van harte welkom!

We created a bug tracker to request your feedback and tell us when something is wrong. We are looking forward to receive your feedback.

      Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.