Aanstaande Evenementen


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u65709p64671/domains/celebrationchurch.nl/public_html/wp-content/themes/fildisi/includes/eut-header-functions.php on line 317
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Celebration Huizen - Potluck 1

Je bent van harte welkom bij Celebration Church Huizen!  

We komen wekelijks samen op de zondagmorgen. Een kerkdienst begint om 10 uur en bestaat uit aanbiddingsmuziek, een krachtige en relevante boodschap. Er is een kinderprogramma voor leeftijden 0 – 4 jaar (Mini’s) en 5 – 12 (Heroes). Na de dienst is er ook tijd voor een gezellig gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Met regelmaat brengen we deze opzet van de dienst buiten de kerkmuren en wandelen we samen naar de Groene Kathedraal voor een samenkomst in de buitenlucht. We vertrekken dan vanaf de Goede Herderkerk om 10 uur.   

Celebration Church Huizen is onderdeel van Celebration Church Netherlands onder leiding van Lead Pastor Sebastiaan van Wessem, met locaties in Hilversum, Huizen, Delft en Parijs. De Huizen locatie wordt geleid door voorgangersechtpaar Jobine en Jan Willem Gunnink. Zij zijn sinds 2006 lid van Celebration Church Netherlands en geven sinds januari 2019 leiding aan de Huizen locatie.  

Diensttijden

10.00 – Piersonlaan 2, Huizen.

Gegevens

Datum:
juli 3
Tijd:
11:30 - 13:30
Evenement Categorie:

Locatie

Celebration Church Netherlands
Neuweg 148
Hilversum, 1214 HA Netherlands
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Celebration Church Netherlands
Telefoon:
+31 (0)35 628 4310
E-mail:
info@celebrationchurch.nl
Bekijk de site van Organisator

Please tell us what is wrong


      Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.

      Notice: Undefined index: toolbar-default-page-mode in /home/u65709p64671/domains/celebrationchurch.nl/public_html/wp-content/plugins/pdf-viewer-for-wordpress/includes/automatic-features.php on line 30