maart 4 @ 12:02
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Christmas Outreach - Hilversum 1

Christmas Outreach – Hilversum

Kerst Outreach

Op 16 december nemen we een plek in, in het centrum van Hilversum samen met het Outreach Team om met mensen te praten die ervoor openstaan en ze uit te nodigen voor de kerstdienst door flyers uit te delen. Er zal aanbidding zijn, we delen getuigenissen en we delen heerlijke kerstsnacks uit.

We zouden graag zien dat je meedoet met deze outreach. Iedereen kan deelnemen op zijn of haar eigen manier. Je kan met voorbijkomende mensen kletsen, warme chocolademelk en snacks uitdelen of met ons aanbidden. Er is voor iedereen een manier om mee te doen aan deze outreach. Als jij graag wilt komen, maar je twijfelt nog ergens over, willen we graag met je in gesprek. Kom naar iemand van het Outreach Team na een dienst; zij dragen een groene keycord.

Jezus’ liefde is onvoorwaardelijk. Nog niet iedereen kent deze waarheid, maar daar hopen we verandering in te brengen tijdens deze outreach. Kunnen we op jouw bijdrage rekenen?

Christmas Outreach - Hilversum 2

Gegevens

Datum:
december 16, 2023
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Celebration Church Netherlands
Telefoon
+31 (0)35 628 4310
E-mail
info@celebrationchurch.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Celebration Church Netherlands
Neuweg 148
Hilversum, 1214 HA Netherlands
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Please tell us what is wrong

      Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.