juli 23 @ 07:26
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Dwight Dissels x Celebration Hilversum 1

DWIGHT DISSELS BIJ CELEBRATION CHURCH HILVERSUM

DWIGHT DISSELS x CELEBRATION CHURCH
.
Op 14 juli is Dwight Dissels is onze gast aanbiddingsleider in beide diensten van Celebration Church Hilversum. Hij zal samen met het Celebration Church Hilversum aanbiddingsteam ons leiden in een tijd van aanbidding om zo te naam van Jezus te verhogen. Om 09.30 uur in de Nederlandse dienst en 11.30 uur in de Engelse dienst. Afgelopen keer was het een groot feest en we zien uit naar zijn komende bezoek. Ben jij erbij? Er zal zoals gewoonlijk een kinderdienst zijn tijdens beide diensten voor kinderen in de leeftijden 0-12 jaar.
.
⏰09.30 NL & 11.30 EN
📍Neuweg 148, Hilversum
.
Met tv optredens bij o.a. The Voice en The Passion, solo muziek en concerten is Dwight Dissels niet meer weg te denken in de Nederlandse muziekwereld. Geworteld in zijn geloof in Jezus, schijnt hij Zijn licht overal waar hij komt.
Dwight Dissels x Celebration Hilversum 2

We created a bug tracker to request your feedback and tell us when something is wrong. We are looking forward to receive your feedback.

      Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.