Aanstaande Evenementen

Laden Evenementen
Seminar - Tim Enloe 1


Dopen in de Heilige Geest – Seminar met Tim Enloe.

Als christenen zijn we niet onbekend met de woorden ‘Dopen in de Heilige Geest’. Maar wat betekent het nu echt? Hoe kunnen we dit fenomeen ervaren zoals de discipelen en eerste kerkgangers dat ervoeren? Tim Enloe is een ervaren spreker, schrijver en afgesturdeerde in de bediening van de Heilige Geest. En hij ziet er naar uit om zijn bevindingen en onderwijs met ons te delen tijdens de seminar op 25 juni. Toegang is gratis, maar we verzoeken je wel om je op te geven via de button hieronder.


TIM

ENLOE

Tim is opgegroeid in een huis vol bediening; zijn ouders Neil en Ruth Enloe, waren deel van de zangroep ‘The Couriers’ voor bijna meer dan 60 jaar. Tim ervoer de roep van de Heer om ’te onderwijzen over de Heilige Geest’ toen hij nog maar 14 jaar jong was. Hij is een afgestuurde aan de Central Bible College en is verordend met de, wat wij verstaan onder de VPE. Tim heeft verschillende boeken geschreven en schrijft met regelmaat voor tijdschriften en kranten. Tim dient als Nationaal Evangelisch Vertegenwoordiger voor de Algemene Pastorie van de Assemblies of God USA.

Seminar - Tim Enloe 2

Gegevens

Datum:
juni 25
Tijd:
14:00 - 16:30
Evenement Categorie:

Organisator

Celebration Church Netherlands
Telefoon:
+31 (0)35 628 4310
E-mail:
info@celebrationchurch.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Celebration Church Netherlands
Neuweg 148
Hilversum, 1214 HA Netherlands
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Please tell us what is wrong

      Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.