Celebration Church Food Package

Misschien heb je in deze tijden net dat beetje extra hulp nodig? Als lid ben je van harte welkom om een voedselpakket aan te vragen – wij helpen je graag met een basis voedselpakket dat houdbare en verse ingrediënten bevat.

Of ben je misschien in de positie om anderen te helpen? We zouden het erg op prijs stellen als u dit initiatief zou kunnen steunen via financiële donaties.

Gratis

De Food Packages worden je gratis aangeboden.

Anoniem

We denken aan je privacy! Alleen ons Care-team ontvangt je aanvraag.

Steun ons

Dit initiatief wordt bekostigd door giften. Je kunt ons steunen door te doneren!

We hebben een paar gegevens van je nodig

Food Package aanvragen

  0

  Food Packages delivered

  We zijn echt gezegend dat we zoveel mensen hebben kunnen helpen met onze voedselpakketten.

  0

  Volunteers

  Zonder een geweldig team van (vaste) vrijwilligers hadden we dit niet kunnen doen.

  0

  Donations received

  We zijn erg dankbaar voor alle ontvangen donaties om dit initiatief te steunen!

  Over dit initiatief

  Bij Celebration Church Nederland willen we ook onze leden steunen die in deze tijden wat extra praktische hulp kunnen gebruiken. We beschouwen dit initiatief ook als een manier waarop we kunnen helpen – het verstrekken van een basisvoedselpakket kan een deel van de onmiddellijke financiële druk helpen verlichten.

  Het basisvoedselpakket bestaat uit een paar houdbare basis ingrediënten en een paar verse ingrediënten – we vertrouwen erop dat deze ingrediënten voldoende zouden moeten zijn om op zijn minst de basis te bieden voor 3 maaltijden voor 2 volwassenen en we schatten de prijzen van al deze ingrediënten op een totaal van € 35.


  Steun ons

  We created a bug tracker to request your feedback and tell us when something is wrong. We are looking forward to receive your feedback.

    Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.