“Maar zoek eerst het Koninkrijk van God
en Zijn gerechtigheid,
en al deze dingen zullen u erbij gegeven worden.”

Mattheüs 6:33 HSV

Geven is een demonstratie van onze liefde van God en onze loyaliteit naar Gods familie, de lokale kerk. Alles wat we bezitten, hebben we ontvangen van God. We geven hem de eerste tien procent (de eerstelingen of de tienden) van ons inkomen, vanwege Maleachi 3:10 dat ons laat zien dat het in het voorraadhuis, de lokale kerk, wat de plek is waar onze families geestelijke voeding ontvangen en waar we toegerust worden voor onze bediening in de wereld om ons heen.

De andere 90% geeft God ons om goede rentmeesters over te zijn. Van dat geld betalen we onze rekening, sparen we voor later en zijn we vrijgevig wanneer de Heer ons hart beweegt. Wanneer we zo met onze financiën omgaan, laat Maleachi ons zien dat we aan de hand daarvan gezegend worden.

Deze zegeningen zien er anders uit voor een ieder en ookal is Gods zegen niet het motief voor onze tienden, het herinnert ons aan Gods goedheid voor ons. 90% met Gods zegen zal altijd verdergaan dan 100% zonder Gods zegen.

In Maleachi nodigt God ons uit om hem te testen op het gebied van tienden. Dus waarom neem je niet een stap in geloof en commiteer je je eraan om je tienden terug te geven? Zie wat God gaat doen in je leven en deel je getuigenis met ons!

 • God vertrouwen en Hem op nummer één zetten in je financiën roepen een zegen af over je leven. God vertelt ons dat we Hem mogen beproeven als het gaat om tienden om te zien of Hij werkelijk zal doen wat Hij zegt in Maleachi 3:10:

  “of Ik niet de vensters van de hemel voor u zal openen,
  en zegen over u zal uitgieten, zodat er geen schuren genoeg zullen zijn.”
  Door jouw giften aan Celebration Church investeer je terug in de geestelijke groei van jouw familie, maar maak je het ook mogelijk voor de kerk om anderen te bereiken met Jezus en evangelie van het Koninkrijk.
 • Celebration Church Netherlands heeft meerdere lagen van toezicht om ervoor te zorgen dat jouw giften voor specifieke doelen ook daar terecht komen. We hebben een ANBI status voor non-profits van de overheid en nemen deel aan een jaarlijkse, vrijwillige belastingcontrole.

 • Tijdens de dienst kan je cash doneren in de houten boxen bij de deur, kan je via de qr-code op het scherm naar online bankieren en geven via de Givt app.

 • In order to make an offline donation we ask that you please follow these instructions: Om een offline gift te geven, willen we je vragen je te houden aan de volgende instructies.

  1. Maak een donatie of doorlopende opdracht betaalbaar aan “Celebration Church Netherlands”
  2. Bankgegevens: Celebration Church Netherlands
   BIC: ABNANL2A
   IBAN: NL96ABNA0467776482
  3. In de beschrijving schrijf je op waar je gift voor bedoelt is: Location: Hilversum / Huizen / Delft / Parijs / Online
 • Alle tienden en giften aan de kerk kunnen afgetrokken van de Nederlandse inkomstenbelasting omdat Celebration Church Netherlands onder de ANBI groepsregeling valt van de Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten. Onze ANBI-informatie is gepubliceerd via hun portal.

 • GEVEN MET BELASTINGVOORDEEL

  Wist je dat je een groot deel van je giften aan Celebration Church Netherlands kan terugvragen via je belastingaangifte? Hoe? Door je giften voor een langere tijd te registreren als een ‘periodieke donatie’. We zijn natuurlijk dankbaar dat we op jouw steun kunnen rekenen voor een langere periode, om zo te bouwen aan de toekomst van Celebration Church Netherlands.

  De voordelen van periodieke giften:

  • Alle giften aan Celebration Church Netherlands is aftrekbaar van je inkomstenbelasting, ongeacht je hoogte van je inkomsten.
  • De belastingdienst zal een groot deel van je giften betalen. Afhankelijk van je inkomsten kan dat oplopen tot 52%.
  • Als je dat wilt, kan je je belastingvoordelen gebruiken om je steun aan Celebration Church Netherlands te verhogen.

  Hoe werkt het?

  • Jij kiest ervoor om een bepaald bedrag per jaar te doneren (in maandelijkse termijnen)
  • Deze gift zet je vast voor vijf jaar
  • Deze jaarlijkse donatie is vastgelegd in een contract. Je kan dit formulier hieronder downloaden, invullen en naar ons opsturen via post of e-mail.
  • We maken het formulier compleet met de nodige details en sturen het terug voor jouw administratie.

  DOWNLOAD FORM

 • Bank details: Celebration Church Netherlands
  ABN-AMRO: 46 77 76 482
  BIC: ABNANL2A
  IBAN: NL96ABNA0467776482

Celebration Church Givt

Geefdoelen

ISRAËL

Ook wij zijn opgeschrikt door de aanval op Israël. We denken vol medeleven aan de slachtoffers. Celebration Church Netherlands werkt samen met FAI (Frontier Alliance International) om steun te bieden aan de slachtoffers. Via een financiële gift kunnen wij de FAI steunen bij het bieden van lokale hulp.

Als jij meer wilt weten over hoe FAI aan het helpen is, klik dan HIER.

VOEDSELPAKKETTEN

Misschien ken jij iemand die een steun in de rug kan gebruiken. Het leven kan overweldigen en situaties komen voor die we niet in de hand hebben. Om de liefde van Jezus te laten zien, als broeders en zusters in Christus, hebben we een voedselpakket initiatief opgezet. Wil je hiervoor iemand opgeven? Laat het ons HIER weten!

Donate

US-based donors can give via the giving page (direct link) of Celebration Church in Florida. Be sure to select Celebration Church Netherlands as the global location of your choice.

We created a bug tracker to request your feedback and tell us when something is wrong. We are looking forward to receive your feedback.

   Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.