Lokale Outreach


Lokale Outreach

foodkitchen-bord-lokale outreach

Foodkitchen

Op elke eerste vrijdag van de maand openen we de deuren voor de Foodkitchen van 17.00 – 20.00. Je bent welkom als je een warme maaltijd, gezelschap en een gezellig gesprek goed kan gebruiken.

Er is altijd ruimte voor jou om het team te komen ondersteunen. Ben je geïnteresseerd om het team te komen ondersteunen? Vul het formulier hier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Eden

Eden is de overkoepelende naam waaronder we naar buiten treden met lokale outreach met de pop-up kledingwinkel, foodkitchen en maatwerktrajecten en projecten. Wat voorheen alleen de kledingbank inhield, is nu uitgebreid naar een pop-up kledingwinkel, inloop-ochtenden waar er tijd is voor een luisterend oor en hulp bij problemen waar je tegenaan loopt. Klik hier voor meer informatie!

Lokale Outreach 1
Lokale Outreach 2

Serve Team

Op zondagen werken we samen met verschillende teams om de diensten soepel te laten verlopen. We hebben vele teams van het koffieteam tot aanbiddingsteam die dienen op de zondagen. Doordeweeks zijn er ook teams waar je in kan dienen op het kantoor in Celebration Hilversum. Bezoek deze pagina om jouw team te vinden!

We created a bug tracker to request your feedback and tell us when something is wrong. We are looking forward to receive your feedback.

      Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.