Lees dit bericht in het English

Heart for the House

Heart for the House Herfst 2020

Heart for the House heeft alles te maken met de verspreiding van het Evangelie van het Koninkrijk, lokaal, regionaal en wereldwijd. Dit najaar hebben we de kans om invloed uit te oefenen op Farsi-sprekende mensen wereldwijd – maar ook dichtbij huis!

Als er één bevolkingsgroep is die openstaat voor het evangelie als nooit tevoren, dan zijn het Farsi-sprekende mensen. Ze keren zich massaal af van de radicale sjiitische islam. Moskeeën zijn leeg en honderdduizenden mensen wenden zich voor antwoorden tot Jezus de Messias.

Celebration Church Nederland en wereldwijd is gepassioneerd over het aanwakkeren van de vlammen van opwekking onder Farsi-sprekende mensen. Terwijl we onze eigen Farsi-sprekende diakenen financieel blijven steunen, willen we ook een kleine studio bouwen die kan worden gebruikt voor bediening op internet en sociale media in Farsi.

Deze studio zal worden gebruikt om wekelijkse samenvattingen van onze zondagse preken in het Farsi op te nemen, evenals andere bijbelstudies en evangelisatieboodschappen in deze taal. Deze video’s zullen beschikbaar worden gesteld op een speciaal AWKNG Farsi YouTube-kanaal en mogelijk op andere sociale mediaplatforms.

We willen 5000 euro ophalen als eenmalige investering om de studio te bouwen. Daarnaast geloven we dat de Heer sommigen van ons wil gebruiken om onze Farsi-bedieningen maandelijks financieel te ondersteunen, bovenop onze tienden en regelmatige offergaven.

U kunt doneren via de kolom op deze pagina. Let erop dat u “Heart for the House” selecteert.

Als u maandelijks wilt doneren, kunt u dit via uw eigen internetbankieren website instellen en het geld overmaken naar:

Celebration Church Nederland
IBAN: NL96ABNA0467776482
Beschrijving: Farsi-missies

Contribute

[give_form id=”1990″]

Lees dit bericht in het English


    Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.