Heart for the House

Bovenop onze tienden, investeert onze kerkfamilie jaarlijks in een aantal projecten die de Heer op het hart van de kerk en het leiderschap heeft gelegd.

We noemen dit de Heart for the House campagne. Projecten kunnen variëren van missions/zending en projecten in en rond het gebouw. Drie keer per jaar, in lijn met de bijbelse kalender, brengen we deze projecten onder de aandacht: in het voorjaar rond het Pesach feest en Het feest van ongezuurde broden (Pasen) en Shavuot (Wekenfeest / Pinksteren), en in het najaar met Sukkot (Loofhutten feest).

God spreekt over deze feesten in Deuteronomium 16:16 en zegt tegen Zijn volk:  ‘Men mag echter niet met lege handen voor het aangezicht van de HEERE verschijnen’. (HSV).

Wil jij aan de Heer vragen hoeveel Hij wil dat je brengt voor deze projecten in 2021? Je kan geven door het formulier aan de rechterkant en ‘Heart for the House’ te selecteren.

Als je op maandelijkse basis wilt geven, kan je dat aanzetten via jouw eigen internetbankieren en het geld overmaken naar:

Celebration Church Netherlands
IBAN: NL96ABNA0467776482
Description: Heart for the House Fall 2021

Contribute

WERELDWIJDE DOELEN

Afghanistan Relief
(Algemene steun)
Celebration Mokopane
(Steun van Kerk Plant)

REGIONALE DOELEN

AWKNG Farsi – YouTube Bediening
(Staffing en Studio)
AWKNG Alliance Europe
(Steun van lokale hub start up).

LOKALE DOELEN

Celebration Hilversum
(Gebouw Renovaties)
Eden
(Steun van lokale outreach)

Please tell us what is wrong


      Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.