Heart for the House 2023

Bovenop onze tienden, investeert onze kerkfamilie jaarlijks in een aantal projecten die de Heer op het hart van de kerk en het leiderschap heeft gelegd.

We noemen dit de Heart for the House campagne. Projecten kunnen variëren van missions/zending en projecten in en rond het gebouw. Drie keer per jaar, in lijn met de bijbelse kalender, brengen we deze projecten onder de aandacht: in het voorjaar rond het Pesach feest en Het feest van ongezuurde broden (Pasen) en Shavuot (Wekenfeest / Pinksteren), en in het najaar met Sukkot (Loofhutten feest).

God spreekt over deze feesten in Deuteronomium 16:16 en zegt tegen Zijn volk:  ‘Men mag echter niet met lege handen voor het aangezicht van de HEERE verschijnen’. (HSV).

Wil jij aan de Heer vragen hoeveel Hij wil dat je brengt voor deze projecten in 2023? Je kan geven door het formulier aan de rechterkant en ‘Heart for the House’ te selecteren.

Als je op maandelijkse basis wilt geven, kan je dat aanzetten via jouw eigen internetbankieren en het geld overmaken naar:

Celebration Church Netherlands
IBAN: NL96ABNA0467776482
Description: Heart for the House Voorjaar 2023

Contribute

Heart for the House giften van onze Hilversum locatie zullen evenwaardig verdeeld worden tussen de gebouw-gerelateerd en missie gerelateerde projecten. Heart for the House giften van onze Huizen locatie zullen alleen naar de missie projecten gaan.

Missies gerelateerde doelen (15.000 euro totaal):

Zimbabwe
Zuid-Afrika
Israel (Ukrainian refugee crisis)
KNGDM Alliance Europe (supporting churches in Europe)

Gebouw Hilversum gerelateerd (15.000 euro totaal):

Het updaten van onze elektrische systemen
Bouwmaterialen voor onze klusdagen
Herstellen en verven van de raamkozijnen

Huizen lokale projecten
(2500 euro totaal):

Lokale events voor kids en jeugd
Lokale hulp voor vluchtelingen uit Oekraïne

Please tell us what is wrong

      Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.