Homerun

“Het theaterstuk is prachtig en zet je aan het denken”


Ga je met mij mee naar het theater?

Met Home Run helpen we, om een belangrijk verhaal te vertellen op een creatieve manier. Danstheater Home Run toont zonder woorden, (dus op muziek) in 40 minuten, een duidelijke verhaal  waarin herstel en vrijheid te zien zijn. Door tijdssprongen volgt de kijker zowel een geestelijke wereld als een alledaags levensverhaal. Door professionele dans, humoristische acts en prachtige kostuums wordt de toeschouwer mee gevoerd in een spannend, maar ook herkenbaar avontuur. Het verhaal is geschikt voor elke leeftijd (maar voor kinderen schatten wij, vanaf ongeveer 6 jaar).

Het is onze ervaring dat de inhoud en stijl van het stuk elke kijker raakt ( al of niet gelovig) en men een mooie theaterervaring met inhoud rijker is. Na de voorstelling geven wij een korte uitleg ter verwerking, en zijn onze spelers beschikbaar om na te praten.

Er zal kinderopvang zijn voor de leeftijden tussen 0 – 5 jaar.


Nodig een vriend uit en stuur ze dit online ticket!

Op je telefoon? Klik op de foto, houd ingedrukt en sla ‘m dan op, op je telefoon!

Homerun 1
Homerun 2

We created a bug tracker to request your feedback and tell us when something is wrong. We are looking forward to receive your feedback.

      Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.