Het is tijd om Thuis te komen.

We hebben allemaal hoop nodig. Je hebt misschien vragen over het leven waar je antwoord op wilt. Waarom zijn we hier op aarde en wie is God voor ons? We helpen je graag om meer ontdekken over het christelijk geloof en te groeien als vertegenwoordiger van het Koninkrijk. We hebben handige resources voor alle leeftijden om dieper in het Woord te duiken. Kom naar één van onze locaties om in contact te komen met onze kerkfamilie.

WE VERWELKOMEN JULLIE GRAAG THUIS.

Locaties 1

HILVERSUM

We zien je graag in onze dienst, elke zondag op Neuweg 148 in Hilversum. Onze diensten zijn op zondagochtend om 9.30 (Nederlands) en 11.30 (Engels).

Locaties 2

HUIZEN

We komen samen op Piersonlaan 2 in Huizen. Onze diensten zijn wekelijks om 10 uur. We hebben ook met regelmaat een andere invulling van de dienst zoals potlucks of wandelingen.

Locaties 3

ALMERE

Vanaf maart 2023 start Celebration Church Almere met wekelijkse diensten op zondagmorgen om 10.30 uur. Je bent welkom met het hele gezin!

Kan je niet fysiek in de dienst zijn?

Wees dan deel van de LIVESTREAM! Elke zondag streamen we de Nederlandse dienst om 9.30 en de Engelse dienst om 11.30. Laat het ons weten dat je meekijkt in de live chat en abonneer je op ons YouTube-kanaal om geen notificatie te missen.


Heb je nog wat meer informatie nodig?

Wanneer je een vraag wilt stellen aan het kantoor van Celebration Church Netherlands, willen we je vragen om onderstaand formulier in te vullen. Wanneer je een vraag hebt over een specifieke locatie, dan vragen we je om te klikken op 1 van de buttons aan de rechterkant.

    What can we help you with?

    I am new in this churchI surrendered to Jesus todayI am interested in baptismI would like to join a Connect GroupI want to start leading in family spiritually

    We created a bug tracker to request your feedback and tell us when something is wrong. We are looking forward to receive your feedback.

        Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.