looking4love


Looking4Love – Christelijke Speeddating

Lekker eten, goede muziek, drankjes en de kans om de liefde van je leven voor je aan tafel te hebben. Zo kan jouw vrijdagavond 8 december, eruitzien. Zorg dat jij je plekje bemachtigt tijdens het Looking4Love speeddate event en geef jezelf de kans om de ware te vinden. Wij zorgen voor de setting en jij komt in je beste outfit plus je beste openingszin.

Om goed voor te bereiden op dit event, bieden we een pre-date night aan voor de mannen en vrouwen op 13 oktober en 17 november. Om te connecten met andere singles, datingadvies te krijgen en krijg de kans de om te horen van andere christenen die hier ervaring in hebben!

Klik op de button voor de ticketverkoop.


“Geef jezelf de kans om de ware te vinden!”


FAQ

 • Deze vraag wordt het meest gesteld aan ons. Een vraag die we niet in detail gaan beantwoorden, want we willen graag dat je deze avond ervaart zonder verwachtingen. Kom naar deze avond, geniet van een tijd met heerlijk eten, een prachtige date night setting en gezelschap.

 • De deuren gaan open om 19.30 uur en de avond begint om 20.00 uur. Het programma duurt tot 21.30 met een after-date night hangout tot max 22.00 uur.

 • Vanaf Station Hilversum Centraal neem je de bus 148 ri Nw-Loosdrecht en stap je uit bij Egelantierstraat.

  Vanaf Station Hilversum Centraal wandel je in 20 minuten naar de Zuiderkerk.

  Vanaf Hilversum Sportpark wandel je in 20 minuten naar de Zuiderkerk.

  Rondom de Zuiderkerk is er in de omliggende woonwijk genoeg parkeerplek.


PRE-DATE NIGHT


“Goede voorbereiding is een recept voor succes!”

PRE-DATE AVOND

Speeddating kan spannend zijn en is niet voor iedereen. Maar het kan ook je leven veranderen! Goede voorbereiding is een recept voor succes. We willen je graag verwelkom op de pre-date avond! De vrouwen en mannen komen apart samen tijdens een avond waar we bijbelse input delen hoe je je voorbereid op daten en je hoort van christelijke koppels die hier ervaring in hebben.

We created a bug tracker to request your feedback and tell us when something is wrong. We are looking forward to receive your feedback.

   Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.