Celebration Church Almere Launch Sunday

Celebration Church Almere Launch Sunday

Celebration Church Almere Launch Sunday 1080 1080 Celebration Church Netherlands

Celebration Church Almere opent deuren in op Paaszondag, 31 maart  

Christelijke gemeente Celebration Church Almere opent haar deuren op Paaszondag 31 maart 2024. Vanaf het paasweekend zal Celebration Church Almere wekelijks samenkomen in het gebouw van Casa Casla, op het Weerwaterplein in Almere. De voorbereidingen zijn in volle gang en het team ziet ernaar uit om iedereen te verwelkomen. 

Het begin
Celebration Church Almere zal de derde locatie zijn van Celebration Church in Nederland, na Hilversum en Huizen. De visie voor Celebration Church Almere werd geboren toen de Lead Pastor van Celebration Church Nederland, Sebastiaan van Wessem, in 2020 naar Almere verhuisde met zijn gezin. Zijn hart begon te breken voor deze stad. In Almere wonen ongeveer 225.000 mensen, maar slechts een klein percentage van deze mensen heeft een levende relatie met God en gaat naar een kerk. 

In het licht van deze enorme nood begon God tot zijn hart te spreken om een nieuwe Celebration Church in Almere te starten, die zich zou richten op discipelschap en levensverandering. Op bovennatuurlijke wijze verbond God hem met mensen in de stad met een soortgelijke passie om God te zien doorbreken met opwekking in Almere. 

De volgende stap
Daarom startte hij in mei 2023 samen met Sebastiaan Boonstra en een paar andere mensen hun eerste bijbelstudiegroep in Almere (Nobelhorst). Vanuit deze bijbelstudiegroep ontstonden meer groepen. Ook werden er een aantal informatiebijeenkomsten gehouden. Uiteindelijk mondde dit zich uit in een gepassioneerde startgroep voor Celebration Church Almere. 

Het is zover!
En nu in maart 2024 is het zo ver! Op Paaszondag, 31 maart gaat Celebration Church Almere officieel van start in Casa Casla op Weerwaterplein 3 in Almere Stad. Maar ook in de weken ervoor ben je al van harte welkom om aan te haken bij een van de zondagse diensten die om 10:30 uur beginnen en tot 12:00 ongeveer duren. 

We vinden het belangrijk dat we samen een liefhebbende God kunnen ontmoeten. We zingen worship en praise songs (vaak in “gospel” stijl), luisteren naar een inspirerende preek, sterk gefundeerd in de Bijbel, en drinken achteraf gezellig een kop koffie of thee met iets lekkers erbij. Ook voor de kinderen van 4 tot 12 jaar is er een leuk programma. Zij duiken, net als de volwassenen, in de boodschap van de Bijbel, maar dan op hun niveau. Jong en oud, samen willen we als Celebration Church de Heer Jezus beter leren kennen. 

De wekelijkse samenkomsten worden elke zondag vanaf 3 maart gehouden in gebouw Casa Casla op Weerwaterplein 3 in Almere Stad, vlakbij de Mediamarkt. Gratis parkeren kun je vlakbij, op Lenthehof, tot 13:00.  

Ontdek meer over Celebration Church Almere via www.celebrationchurch.nl/almere. 

Celebration Church Almere Launch Sunday 1
Celebration Church Almere Launch Sunday 2

We created a bug tracker to request your feedback and tell us when something is wrong. We are looking forward to receive your feedback.

      Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.