Reopening Celebration Church

Reopening Celebration Church

Reopening Celebration Church 1080 1080 Celebration Church

Corona update juni 2021

Deze boodschap is steeds meer te horen door het hele land heen. En op 26 juni gingen er weer allemaal Corona-gerelateerde versoepelingen van kracht in onze maatschappij. En dat is ook te zien op het Corona-dashboard van de overheid. Slechts 26.000 mensen in heel Nederland zijn momenteel besmettelijk. Dat betekent dat maar 1,4 op de 1000 mensen die je tegenkomt besmettelijk is. En waarschijnlijk zitten die personen toch thuis in quarantaine en is het risico nog veel lager.

Al met al is de huidige positieve situatie met betrekking tot Corona ook voor ons als Celebration Church Hilversum reden om verdere versoepelingen door te voeren. Temeer ook omdat de afgelopen 6 maanden de luchtkwaliteit monitoren in de kerkzaal op het CO2-gehalte (een goede ventilatie – en daarmee een laag CO2-gehalte – zorgt voor een besmettingsrisico van bijna nihil).

Hieronder kan je de belangrijkste ontwikkelingen vinden als het gaat om de zondagdiensten in lijn met de landelijke corona richtlijnen. Het leiderschap zal de landelijke ontwikkelingen goed in de gaten houden en daarop handelen indien nodig.


Registratie

Vanaf 4 juli is het niet meer nodig om je te registreren voor de dienst vooraf. Wij houden goed toezicht op het aantal mensen in de kerkzaal en zullen teruggaan naar tickets reserveren indien nodig.


Diensten

We laten weer meer mensen toe in de kerkzaal en houden als richtlijn vast dat de 1,5-regel nog gewaarborgd kan blijven tussen huishoudens.


Plaatsering

Bij aankomst wordt je niet meer ingecheckt, maar nog wel naar je zitplaats geleid. Dit om ervoor te zorgen dat we de 1,5 meter zoveel mogelijk kunnen waarborgen en we zo efficiënt mogelijk kunnen gebruik maken van de zitplaatsen.


Mondkapjes

Mondkapjes zijn niet langer meer verplicht. In situaties waar we onder volwassenen de 1,5 meter niet kunnen waarborgen adviseren we nog wel deze te gebruiken.

Voor de cKids blijven we dezelfde richtlijnen hanteren.

 • Mini’s (0 t/m 4) gaan tijdens de hele dienst naar room 1.
  Heroes (5 t/m 12) gaan tijdens de hele dienst naar room 2 voor hun eigen programma.

Als je kind verkouden of ziekig is, dan kunnen wij niet voor opvang zorgen. Blijf dan thuis. Wij voelen ons daar niet comfortabel bij tijdens deze pandemie.

De cKids leiders zien er naar uit om jouw kinderen te ontvangen en ze vol enthousiasme te leren over het Evangelie van het Koninkrijk!

Om ervoor te zorgen dat we allemaal onze verantwoordelijk nemen als het gaat om gezondheid, willen we je vragen om je aan deze richtlijnen te blijven houden.

 • Ga voor vertrek naar het toilet en was je handen
 • Kom niet te vroeg en verlaat de ruimte direct na de dienst – zo voorkomen we opstoppingen en kan de ruimte schoongemaakt worden
 • Betreed de kerk via de hoofdingang – de klapdeuren laten wij open
 • Meld je bij het Hospitality Team – zij wijzen je een plaats toe
 • Houd al je persoonlijke bezittingen bij je – ivm de looproute kom je niet terug bij de hoofdingang
 • Woon één dienst bij – voor Serve Team leden maken we een uitzondering
 • Houd 1,5 meter afstand van elkaar
 • Wij adviseren je een mondkapje te dragen wanneer de 1,5-meter niet gewaarborgd kan zijn.
 • Heb je ziekteverschijnselen? Blijf alsjeblieft thuis, bekijk onze livestream en laat het ons weten zodat we weten hoe we voor je kunnen bidden.

Vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over deze update. Voel je vrij om vragen te stellen door een e-mail te sturen naar info@celebrationchurch.nl, app (06-51021665) of bel (035-6284310). We zijn er voor jou!

Please tell us what is wrong


   Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.