Reopening Celebration Church

We openen onze deuren in Hilversum op 5 juli

Reopening Celebration Church

Reopening Celebration Church 2560 2560 Administrator

Lees dit bericht in het English

Timer expired

We zijn super enthousiast over de heropening van ons Celebration Church-gebouw in Hilversum op 5 juli! We kunnen niet wachten om je weer persoonlijk te ontmoeten, zodat we samen de aanwezigheid van de Heer kunnen ervaren en dit kunnen vieren. Wat zijn we dankbaar dat we deel uit mogen maken van deze geweldige kerkfamilie en voor jouw steun de afgelopen maanden terwijl je de kerk vertegenwoordigde in je eigen huis en regio. Blijf dit ook doen als straks de kerkdeuren weer open gaan.

Onderstaand is op basis van de op dit moment bekende adviezen en restricties, wijzigingen voorbehouden.

Heropening Hilversum Location vanaf 5 juli (09:30 NL / 11:30 ENG)
Heropening Huizen Location vanaf 16 augustus (10:30 NL)

Reopening Celebration Church 1

Belangrijke informatie

 • We houden ons aan de 1,5 meter regel
 • Vooraf ticket reserveren via celebrationchurch.nl/events
 • Lengte dienst: ongeveer een uur
 • Livestream blijft beschikbaar voor thuisblijvers / vakantiegangers
 • Wij houden ons aan alle richtlijnen van RIVM, gemeentelijke overheden (Hilversum en Huizen) en de VPE, want jouw veiligheid staat voorop.

Do’s and Don’ts

 • Reserveer een ticket celebrationchurch.nl/events
 • Ga voor vertrek naar het toilet en was je handen
 • Kom niet te vroeg en verlaat de ruimte direct na de dienstzo voorkomen we opstoppingen en kan de ruimte schoongemaakt worden
 • Betreed de kerk via de hoofdingang de klapdeuren laten wij open
 • Meld je bij het Hospitality Team zij wijzen je een plaats toe
 • Houd al je persoonlijke bezittingen bij je – ivm de looproute kom je niet terug bij de hoofdingang
 • Woon één dienst bij – voor Serve Team leden maken we een uitzondering
 • Houd 1,5 meter afstand van elkaar
 • Je bent niet verplicht een mondkapje te dragen
 • Tijdens de worship mag je neuriën, maar als je echt mee wilt zingen gebruik dan een mondkapje
 • Heb je ziekteverschijnselen? Blijf alsjeblieft thuis, bekijk onze livestream en laat het ons weten zodat we weten hoe we voor je kunnen bidden.

cKids programma

 • Mini’s (0 t/m 3) blijven bij ouders. Er is een aantal familietafels beschikbaar, welke gereserveerd kunnen worden.
 • Heroes (4 t/m 12) gaan tijdens de preek naar room 2 en kunnen hier onder begeleiding spelen.

Waarom opent Huizen de deuren van de Prinses Irene Vereniging (PIV) op 16 augustus?

Gezondheid

Zoals eerder aangegeven staat jouw gezondheid voorop. Als we het gebouw van de Prinses Irene Vereniging (Huizen Location) vergelijken met de Zuiderkerk (Hilversum Location) dan heeft de PIV een matige ventilatie. Gezien de dalende lijn in de verspreiding van Corona, hopen wij dat half augustus een matige ventilatie geen overwegend argument meer zal zijn. Ons advies is daarom ook, wanneer je geen ziekteverschijnselen hebt, om vanaf 5 juli een dienst in de Hilversum Location bij te wonen (09:30 Nederlands gesproken, 11:30 Engels gesproken). Let op: Reserveer een ticket via Eventbrite.

Inventarisatie & Organisatie

Tijdens de inventarisatie bij een aantal gemeenteleden en het Serve Team Huizen bleek dat een meerderheid tijdens de zomervakantie vakantieplannen heeft, het nog niet ziet zitten of zich er niet comfortabel bij voelen om naar de dienst te komen in de Prinses Irene Vereniging. Dit respecteren wij. Echter zal dit resulteren op een zeer hoge druk op het Serve Team, waarvan er maar een enkeling aanwezig zal zijn gedurende de zomer. Iets waar wij ons niet comfortabel bij voelen. Wanneer wij met beide gemeentes samen komen, kunnen wij onze krachten bundelen, de druk verlagen en efficiënter te werk gaan.

Wetgeving en richtlijnen handhaven

De afgelopen weken hebben wij alle mogelijke scenario’s besproken en overwogen. Zo werd er ook regelmatig gesproken over het houden van buitendiensten. Echter hebben naast de gezondheid ook het handhaven van wetgeving en richtlijnen van de RIVM, lokale overheid en de VPE bij ons prioriteit. Het samenkomen als kerk in de buitenlucht zal gezien worden als een evenement en dit is tot 1 september verboden en daarom dus geen optie.

Vragen?

We kunnen ons voorstellen dat naar aanleiding van deze post je nog vragen hebt. Blijf hier alsjeblieft niet mee rondlopen, maar stuur ons direct een mailtje (info@celebrationchurch.nl) , appje (0651021665) of belletje (035-628 4310). We zijn er voor je!

Lees dit bericht in het English


Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.