Leef als een ware vertegenwoordiger van God.

Op deze pagina hebben we een aantal beschikbare resources die je kan gebruiken. We zijn erop gebrand om je toe te rusten om Gods missie uit te dragen. Je vindt hier resources voor de jongsten van de familie tot diegene die theologie met ons willen studeren, tot die over de Sabbat willen leren en dieper willen groeien in hun relatie met Jezus.

#HealthyBingeWatching

Wil jij ook tv-shows van hoge kwaliteit bekijken en tegelijkertijd je geloof op bouwen? AWKNG.TV brengt je een platform vol met shows die goed zijn voor de geloof en gezond zijn voor de ziel. Koken, muziek, theologie en kinderen zijn verschillende onderwerpen die je terugkan vinden op het platform. Makkelijk te gebruiken via je browser en de app!

Resources 1
Resources 2
Resources 3
Resources 4
Resources 5
Resources 6

Op vrijdagavond eindigt onze werkweek en kijken we vooruit naar het weekend. Gedurende een Shabbat maaltijd zit je aan tafel met vrienden en/of family, deel je het leven samen en neem je de tijd om samen te bidden voor elkaar. Je kan deze tijd samen invullen zoals je wilt of je gebruikt de booklet waar we voorbeelden in hebben verzameld!

Resources 7

Gebed is een intieme manier om met God te praten. Iedereen kan bidden maar het gaat niet iedereen gemakkelijk af. Om te van start te helpen gaan met je gebedsleven, hebben we deze booklet gemaakt met voorbeelden van gebeden. Om je te helpen te bidden op elk moment van de dag.

In de bijbel zien we verschillende aangewezen tijden waarop God tot zijn volk wilt naderen. We noemen deze tijden de feesten van de Heer. Met deze booklet willen we je helpen om deze voorjaarsfeesten te begrijpen.

Resources 8

In de bijbel zien we verschillende aangewezen tijden waarop God tot zijn volk wilt naderen. We noemen deze tijden de feesten van de Heer. Met deze booklet willen we je helpen om deze najaarsfeesten te begrijpen.

Resources 9
Resources 10

Altijd al theologie willen studeren en de bijbel in haar originele context willen begrijpen? Bij Awakening School of Theology heb je nu de kans om theologie te studeren samen met kerkfamilie vanuit je eigen huis en in je eigen tijd! Wil je ook studeren of meer informatie? Vul het formulier hiernaast in.


    Please tell us what is wrong


        Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.