Leven en groeien als een ware vertegenwoordiger van God.

Op deze pagina hebben we een aantal beschikbare resources die je kan gebruiken. We zijn erop gebrand om je toe te rusten om Gods missie uit te dragen. Je vindt hier resources voor de jongsten van de familie tot diegene die theologie met ons willen studeren, tot die over de Sabbat willen leren en dieper willen groeien in hun relatie met Jezus.

Kijk je mee op zondagmorgen?

Elke zondag streamen we de dienst in de Hilversum locatie. De Nederlandse dienst is om 9.30 en de Engelse dienst is om 11.30. Laat het ons weten dat je meekijkt in de live chat en abonneer je op ons YouTube-kanaal om geen notificatie te missen.

Resources 1
Resources 2
Resources 3
Resources 4
Resources 5
Resources 6

Op vrijdagavond eindigt onze werkweek en kijken we vooruit naar het weekend. Gedurende een Shabbat maaltijd zit je aan tafel met vrienden en/of family, deel je het leven samen en neem je de tijd om samen te bidden voor elkaar. Je kan deze tijd samen invullen zoals je wilt of je gebruikt de booklet waar we voorbeelden in hebben verzameld!

Resources 7

Gebed is een intieme manier om met God te praten. Iedereen kan bidden maar het gaat niet iedereen gemakkelijk af. Om te van start te helpen gaan met je gebedsleven, hebben we deze booklet gemaakt met voorbeelden van gebeden. Om je te helpen te bidden op elk moment van de dag.

In de bijbel zien we verschillende aangewezen tijden waarop God tot zijn volk wilt naderen. We noemen deze tijden de feesten van de Heer. Met deze booklet willen we je helpen om deze voorjaarsfeesten te begrijpen.

Resources 8

In de bijbel zien we verschillende aangewezen tijden waarop God tot zijn volk wilt naderen. We noemen deze tijden de feesten van de Heer. Met deze booklet willen we je helpen om deze najaarsfeesten te begrijpen.

Resources 9

Feesten van de Heer

Feesten van de Heer – cKids

Good Friday – Easter

Shabbat

Resources 10

Geïnteresseerd in het studeren van theologie? Bij Awakening School of Theology ontdek je samen met studenten wereldwijd meer over de Bijbel in haar originele context. Wat zegt de grondtekst over de meest bekendste bijbelgedeeltes? Is er meer in de geestelijke wereld dan dat we nu weten? Start het komende semester door je aan te melden via het onderstaande formulier. We komen graag in contact met je om je te helpen met de inschrijving.

    Supernatural serie

    Dr. Michael Heiser is een academisch geleerde die gepassioneerd is over de Bijbel in haar originele context en de geestelijke wereld. Hij schreef meerdere boeken over dit boeiende onderwerp waaronder ‘Unseen Realm’ en ‘Supernatural’. Deze tweede titel is nu ook in een video serie van 4 video’s beschikbaar op het YouTube-kanaal van Awakening School of Theology. Mocht je nog meer willen leren over dit onderwerp, leren hoe je het Evangelie van het Koninkrijk goed uitlegt en op een gezonde manier kan praten over de Bijbel? Dan raden we je van harte aan om een studie te beginnen bij Awakening School of Theology.

    We created a bug tracker to request your feedback and tell us when something is wrong. We are looking forward to receive your feedback.

        Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.