cKids


Welkom bij de cKids resources pagina!

Bij Celebration Church Netherlands geloven we dat kinderen een erfenis van de Heer zijn en moeten worden opgeleid om ‘Zoals pijlen in de hand van een held…’ te zijn (Psalmen 127: 4). Hier vindt je allerlei leuke materialen die je zullen helpen jouw kinderen gedurende de hele week te versterken!

Onze vrienden bij cKids Jacksonville maken wekelijks nieuwe video’s voor jouw HEROES om van te genieten. Dansen, bidden en de Bijbel lezen door wekelijks een video te bekijken op zondag om 9 uur.

Onze vrienden bij cKids Jacksonville maken ook wekelijks een video voor jouw MINI! Dans, bid en lees samen in de Bijbel door elke maand een nieuwe video te kijken.

We vieren feest!

God heeft ons zeven feesten gegeven om zeven dingen uit de Bijbel te herdenken. In de video’s hiernaast nemen Mirella en Lenora je mee in de uitleg van deze feesten.

Extra informatie voor de ouders vind je hier: resources

samen pannenkoek muffins bakken

Samen challah bakken

church at home – NL

church at home – EN

worship at home

Meer geweldige resources

Thuisviering over ‘Vruchten van de Geest’

Kids 1

Creatief kinderwerk

Kids 2

Bijbel dobbelsteen

Een dobbelsteen met open vragen voor na het bijbellezen. Gooi na het lezen van het bijbelgedeelte om de beurt met de dobbelsteen en beantwoord de vraag die je gooit. Dit is een speelse en ontspannen manier om het gesprek over de Bijbel te stimuleren. Het helpt kinderen om te ontdekken hoe ze de Bijbel kunnen begrijpen en kunnen toepassen op hun eigen leven.

Ontmoet het team

Samantha
Kids Team leader

Samantha

Kids 3
Kids Team leader

Marrella

Kids 4
Kids Team leader

Denise

We created a bug tracker to request your feedback and tell us when something is wrong. We are looking forward to receive your feedback.

      Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.