DAG 05 | Sabbat

DAG 05 | Sabbat

DAG 05 | Sabbat 2000 2000 Celebration Church Netherlands

Vanavond om 17.30 gaat de Sabbat video online

Vince Rooi zal samen met Ps. Ed Anderson en Noah Darmata ons leiden in avondmaal. Samen zullen we in eenheid bidden voor onze landsbestuurders. Juist in deze tijd is het zo hard nodig om samen te bidden voor ons land. 


Bid dit vandaag
God, vandaag wil ik mijn land aan U opdragen. Er ontgaat U niets. Ik vraag U op dit moment dat U met dit land bent, dat U vrede brengt en ons verenigt als broers en zussen. Genees ons land, God. Ik bid ook voor de bestuurders van ons land. Ik ben het misschien niet eens met elke beslissing die ze nemen, maar Heer, U vraagt me te bidden voor hen die posities van gezag hebben, dus doe ik dat. Ik bid dat U hun harten wilt verzachten naar U toe, en dat U ieder hart van leiders dat niet vóór U is wilt veranderen. Ik bid dat U ieder van hen wilt leiden bij het maken van belangrijke beslissingen. Ik vraag U om ze de wijsheid te geven en dat ze zullen luisteren naar Uw stem, Heer. Bescherm ze. Ik dank U dat U alles in ons land leidt. IN JEZUS’ NAAM, AMEN.

RESOURCES

WORSHIP
🎶 Every table is an altar – Bread & Wine

BIBLEPROJECT

🎥 The Way of Exile
📕 Study at home The Way of Exile

Please tell us what is wrong

      Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.