DAG 20 – Doel

DAG 20 – Doel

DAG 20 – Doel 2000 2000 Celebration Church Netherlands

Zoek eerst het Koninkrijk van God.

We zijn bijna op de laatste dag aangekomen van de bidden en vastentijd. Ik hoop dat het goed met je gaat en dat je deze afgelopen dagen als bemoedigend hebt ervaren. Vandaag wil ik iets met je delen over jouw doel hier op aarde. God heeft namelijk een plan voor jouw leven en laat in de Bijbel meerdere keren zien welk doel Hij voor jouw leven heeft.

Één van deze doelen lees je in Markus 16:15:
Ga heen in heel de wereld, predik het Evangelie aan alle schepselen.

Maar hoe doe je dat in een wereld die door zoveel richtlijnen en 1,5 meter afstand zo beperkt wordt? Hoe kan je dan de wereld in gaan? Ik kan me voorstellen dat jij je hierdoor misschien ontmoedigd voelt. Dat jij je afvraagt wat je nou voor God kan doen op dit moment. Mijn antwoord is: heel veel! Ook in jouw beperkte omgeving kan jij het Evangelie van het Koninkrijk delen en kan jij mensen over Jezus vertellen. Je kan ook in jouw omgeving de handen en voeten van Jezus zijn. Bak een keertje zonder reden een taart voor je buren of bied aan om de hond van je goede vriend uit te laten, zodat hij binnen zijn kindjes kan helpen met huiswerk. Kleine stappen maken een groot verschil!

Misschien denk je nu: Ja, maar zulke mogelijkheden komen gewoon niet op mijn pad, waar moet ik beginnen? Nou, dat staat in Mattheüs 6:33:
Zoek eerst het Koninkrijk van God en Zijn gerechtigheid, en al deze dingen zullen u erbij gegeven worden.

Als jij de stap zet, in gebed en vraagt of God een deur wil openen. Dan zal Hij dat doen. En dan mag je vol geloof gehoorzamen en Zijn weg volgen. In deze pandemie, waarin elke week er wel iets weer verandert mag je volledig vertrouwen op het feit dat God gisteren, vandaag en morgen dezelfde is. En dat wat Hij in Zijn woord zegt, waarheid is.

Wees gezegend en laten we morgen sterk afsluiten met elkaar!


RESOURCES

WORSHIP
🎶 Through The Very End | Celebration Worship

BIBLEPROJECT
🎥 Loyal Love
📕 Study at home Rescued for a purpose

Please tell us what is wrong

      Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.