Hilversum 9
Hilversum 10
Hilversum 11
Hilversum 12
 • We heten je van harte welkom tijdens onze dienst. Onze bijeenkomsten zijn op zondagochtend om 09.30 (Nederlandse Dienst) en om 11.30 (Engelse Dienst). Beide diensten worden ook online via YouTube gestreamed.

 • We komen graag te weten wie je bent en hoe wij jou kunnen ondersteunen in je relatie met Jezus. Misschien heb jij vragen voor ons over wie we zijn en hoe je deel kan worden van onze kerkfamilie. Je bent van harte welkom bij onze maandelijkse New to Church meeting na beide diensten. Bekijk onze kalender voor de volgende meeting.

 • Deel zijn van de kerkfamilie op zondag is fijn en ondersteunend voor jouw geloofswandel. Maar ons dagelijks leven kent hoogte- en dieptepunten en het is fijn om deze momenten met elkaar te delen. Zo steunen we elkaar door middel van gebed, bijbelstudie en gesprekken. Er zijn diverse groepen in de Hilversum en Huizen regio waar jij je bij kan aansluiten. Gericht op een thema of samenkomen op een laagdrempelige manier. Bekijk ons overzicht hier!

 • Wil je graag een stap verder zetten in geloof en de basis van het christelijk geloof ontdekken? Of de bijbel beter leren begrijpen door de originele context te bestuderen? Of ga je trouwen en wil je graag een voorbereidende cursus doen om je huwelijk op een bijbelse fundering te bouwen? Bekijk onze pagina en geef je op voor de cursus!


Welkom bij de Hilversum locatie

Welkom bij de Hilversum locatie van Celebration Church Netherlands. Mijn naam is Vince Rooi, getrouwd met steun en toeverlaat Melissa en vader van twee prachtige kinderen Selia en Maye. Ik ben een groot aantal jaren professioneel honkballer geweest en nu mag ik de passie die ik heb voor mensen en Jezus uitdragen als Locatie Director van Celebration Hilversum. Jong, oud en alles daartussen verdient het om Gods liefde te ervaren, zoals ik dat ook heb mogen ervaren. Samen met andere fantastische leiders geef ik sinds april 2019 leiding aan onze jeugd- en jongvolwassene bediening en dragen we het verlangen uit om ook eensgezinde verbinding te maken met andere kerken.

Upcoming events

 • New to Church - Hilversum 1augustus 4 @ 09:00 - 13:00

  Een korte introductie meeting voor degene die nieuw bij de kerk zijn genaamd New to Church. Leer ons...

 • Doop Info Meeting - Hilversum 2augustus 11 @ 09:30 - 13:00

  Wil jij je laten dopen en je keuze voor Jezus demonstreren? Bezoek de doop info meeting zodat we kun...

 • cYoung Adults Hilversum - Hangout 3augustus 25 @ 09:00 - 17:00

  Elke maand host Celebration Young Adults een hangout. Inhoud en locatie verschillen per maand, dus b...

 • Paintball Hangout - cYoung Adults 4augustus 25 @ 13:00 - 17:00

  cYoung Adults komt maandelijks bij elkaar voor een gezellige hangout. Op 25 augustus gaan we paintba...

 • New to Church - Hilversum 5september 1 @ 09:00 - 13:00

  Een korte introductie meeting voor degene die nieuw bij de kerk zijn genaamd New to Church. Leer ons...

 • Doop Info Meeting - Hilversum 6september 8 @ 09:30 - 13:00

  Wil jij je laten dopen en je keuze voor Jezus demonstreren? Bezoek de doop info meeting zodat we kun...

 • Back to School - Hilversum 7september 8 @ 09:30 - 13:30

  Back to School, een moment in de dienst waar we bidden voor de kinderen die hun nieuwe schooljaar st...

 • cNextgen Hilversum - Service 8september 8 @ 11:30 - 13:00

  Elke 2de en 4de zondag, een speciale dienst voor leeftijd 10 - 15 jaar getiteld cNextGen. Tijdens de...

Kom in contact met ons!

Vul het formulier in en we komen zo snel mogelijk met je in contact.

  Kijk LIVE mee op zondagochtend!

  Wees dan deel van de LIVESTREAM! Elke zondag streamen we de Nederlandse dienst om 9.30 en de Engelse dienst om 11.30. Laat het ons weten dat je meekijkt in de live chat en abonneer je op ons YouTube-kanaal om geen notificatie te missen.

  We created a bug tracker to request your feedback and tell us when something is wrong. We are looking forward to receive your feedback.

    Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.