HILVERSUM

Neuweg 148, Hilversum. Nederlandse dienst om 09.30 en Engelse dienst om 11.30.

HUIZEN

Piersonlaan 2, Huizen. Dienst om 10.00 (NL).

ALMERE

Je bent welkom in Casa Casla (Weerwaterplein 3 Almere) voor één dienst om 10.30 (NL/EN).

ONLINE

Via Youtube met live-chat! Diensten om 09.30 (NL) en 11.30 (EN).

WELKOM IN DE KERK!

Een dienst bestaat doorgaans uit een tijd van aanbidding, een relevante boodschap en een tof kinderprogramma voor de leeftijden 0 t\m 12 jaar. Na de dienst is er tijd om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie. We zijn er ook om je te helpen van start te gaan met je geloofswandel en te ontwikkelen in een goede vertegenwoordiger van het Koninkrijk door middel van RESOURCES voor alle leeftijden.

Ben je niet in de mogelijkheid om onze diensten fysiek bij te wonen? Wees dan welkom bij onze LIVESTREAM om 10.30 (NL/EN) door HIER te klikken.


Over ons

Celebration Church Netherlands is sinds eind 2018 deel geworden van de Celebration Church Familie, vanwege haar verlangen om deel uit te maken van een wereldwijde familie met een visie om de hele wereld te bereiken. Binnen de wereldwijde Celebration Church-familie vonden we een vergelijkbare passie voor Jezus, zijn woord, zijn familie en zijn missie. De kerk, die voorheen Thousand Hills heette, kreeg een naamswijziging naar Celebration Church in februari 2020.
We nodigen jullie uit om samen met ons een verschil te maken in onze omgeving, de regio en de wereld door deel uit te maken van onze warme kerkfamilie. Celebration Church is wat het nu is door mensen zoals jij – mensen die “ja” zeggen tegen Gods plan met hun leven.


Ontvang onze maandelijkse update!

We created a bug tracker to request your feedback and tell us when something is wrong. We are looking forward to receive your feedback.

      Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.