Kerk in de huizen!

De afgelopen paar maanden heeft God Celebration Church wereldwijd voorbereid op een situatie waar we nu mee te maken hebben met Covid-19, waardoor we niet meer in grote bijeenkomsten kunnen samenkomen.

Onze “The Table”-preekserie met de focus op het terugbrengen van Gods aanwezigheid in onze huizen door middel van sabbat en avondmaal is voor ons zo’n profetische zet geweest om de kerk terug te brengen naar de huizen.

Dit is wat je kunt doen om deze crisis jou en je gezin te laten versterken:

1) maak plannen om morgen samen te komen met je gezin in je eigen huis;

2) download de “The Table”-gids (linktr.ee/celebrationchurch_nl);

3) koop druivensap en matzes (of ander brood);

4) Wees zondag om 10:30 klaar om onze videopreek te bekijken (www.celebrationchurch.nl/live
of Facebook live 09:30 NL 11:30 ENG of YouTube);

5) vier avondmaal met elkaar om loyaliteit aan koning Jezus te demonstreren (de “The Table”-gids is er om je te helpen dit een betekenisvolle tijd te maken);

6) bid samen voor iedereen in de groep en voor genezing en vrede in ons land;

7) zorg ervoor dat je het overheidsadvies opvolgt. Als je je ziek voelt, blijf dan thuis om te voorkomen dat het virus zich verspreidt.

De vijand doet er alles aan om mensen uit elkaar te drijven, ze te verzwakken, en angst en egoïsme aan te wakkeren. Wat hij niet wist is dat de huidige crisis ons alleen maar zal versterken en ons zal verenigen als het volk van God, als de ekklesia van Jezus! Ons licht zal steeds feller schijnen in de wereld om ons heen!

We geloven dat dit ons beste seizoen ooit zal zijn als de ekklesia van Jezus, terwijl we wat we geleerd hebben in de praktijk brengen! Wij zien er naar uit om je binnenkort weer te zien, hopelijk in een van onze gebouwen in Hilversum of Huizen!

Sebastiaan & Eva van Wessem
Lead Pastors Celebration Church Netherlands

Celebration Church Netherlands

Per 7 februari 2020 gaan beide locaties van Thousand Hills verder onder de naam Celebration Church Netherlands. We haken daarbij aan bij een wereldwijde kerkfamilie met locaties in Frankrijk, België, Israël, Zimbabwe en de Verenigde Staten. En nu dus ook in Nederland.

 Binnen Celebration Church vond het leiderschap van Thousand Hills een vergelijkbare passie voor Jezus, zijn Woord, zijn familie en zijn missie om de wereld te bereiken met het evangelie van het Koninkrijk.
Sebastiaan en Eva van Wessem blijven de Lead Pastors van de Nederlandse locaties. Celebration Church wereldwijd wordt geleid door Stovall en Kerri Weems.

Lees hier het persbericht.


Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.