Welkom bij Celebration Church Netherlands

We zien je graag bij de volgende bijeenkomst

HILVERSUM

Neuweg 148, Hilversum. Diensten om 09.30 (NL) en 11.30 (EN).

HUIZEN

Piersonlaan 2, Huizen. Dienst om 10.00 (NL).

DELFT

Hippolytusbuurt 22-24, Delft. Tweewekelijkse diensten om 18:00 (NL).

PARIJS

Parijs. Diensten om 14.30 (FR).

ONLINE

Via Youtube met live-chat! Diensten om 09.30 (NL) en 11.30 (EN).

Welkom bij Celebration Church Netherlands! Hier kan je een locatie in jouw buurt vinden door op één van de bovenstaande buttons te klikken en kom ook naar een dienst. We zijn er voor jou om je te helpen van start te gaan met je geloofswandel en te ontwikkelen in een goede vertegenwoordiger van het Koninkrijk door middel van resources voor alle leeftijden.

DECEMBER 2021 – COVID UPDATE

Momenteel zijn we bezig met de Encounters preekserie. We bekijken verschillende momenten waar mensen in aanraking kwamen met de Redder. Bekijk de nieuwste boodschap hier. Elke zondag zijn we LIVE om 09.30 NL en om 11.30 EN via www.youtube.com/celebrationchurchnetherlands.


Over ons

Celebration Church Netherlands is sinds eind 2018 deel geworden van de Celebration Church Familie, vanwege haar verlangen om deel uit te maken van een wereldwijde familie met een visie om de hele wereld te bereiken, onder leiderschap van Global Senior Pastors Stovall & Kerri Weems. Binnen de wereldwijde Celebration Church-familie vonden we een vergelijkbare passie voor Jezus, zijn woord, zijn familie en zijn missie. De kerk, die voorheen Thousand Hills heette, kreeg een naamswijziging naar Celebration Church in februari 2020.
We nodigen jullie uit om samen met ons een verschil te maken in onze omgeving, de regio en de wereld door deel uit te maken van onze warme kerkfamilie. Celebration Church is wat het nu is door mensen zoals jij – mensen die “ja” zeggen tegen Gods plan met hun leven.
Home 5
Home 6
Home 7


Ontvang onze maandelijkse update!

Please tell us what is wrong


      Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.