Welkom Thuis

Home 5
Drie keer per jaar gaan we een tijd van Heart for the House in.Volgens de bijbelse kalender, focussen we ons op deze campagne en de feesten die genoemd worden in de Bijbel. In het voorjaar is dat het Pesach feest en Het feest van ongezuurde broden (Pasen) en Shavuot (Wekenfeest / Pinksteren), en in het najaar het Sukkot (Loofhutten feest).
God spreekt over deze feesten in Deut. 16:16 en zegt tegen Zijn volk:  ‘Men mag echter niet met lege handen voor het aangezicht van de HEERE verschijnen’. (HSV). Bovenop onze tienden, investeert onze kerkfamilie jaarlijks in een aantal projecten die de Heer op het hart van de kerk en het leiderschap heeft gelegd.


Over ons

Celebration Church Netherlands is sinds eind 2018 deel geworden van de Celebration Church Familie, vanwege haar verlangen om deel uit te maken van een wereldwijde familie met een visie om de hele wereld te bereiken, onder leiderschap van Global Senior Pastors Stovall & Kerri Weems. Binnen de wereldwijde Celebration Church-familie vonden we een vergelijkbare passie voor Jezus, zijn woord, zijn familie en zijn missie. De kerk, die voorheen Thousand Hills heette, kreeg een naamswijziging naar Celebration Church in februari 2020.
We nodigen jullie uit om samen met ons een verschil te maken in onze omgeving, de regio en de wereld door deel uit te maken van onze warme kerkfamilie. Celebration Church is wat het nu is door mensen zoals jij – mensen die “ja” zeggen tegen Gods plan met hun leven.
Home 6
Home 7
Home 8


Ontvang onze maandelijkse update!

Please tell us what is wrong


      Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.