Close sidebar

Welkom Thuis

 • English
 • Home 1

  AWKNG Revival 2021

  Je bent van harte welkom bij de conferentie op 28 augustus. Het is een dag vol inspirerende sessies, aanbidding, fellowship en plezier tijdens de afterparty. Er zal opvang zijn voor de kids (0-12 jaar) en voor de jeugd (12-18) zal er ook een tof programma zijn. Het zal plaatsvinden in het Openluchttheater in Amersfoort. We willen jou toerusten om te leven en te leiden vanuit heelheid!


  Over ons

  Celebration Church Netherlands is sinds eind 2018 deel geworden van de Celebration Church Familie, vanwege haar verlangen om deel uit te maken van een wereldwijde familie met een visie om de hele wereld te bereiken, onder leiderschap van Global Senior Pastors Stovall & Kerri Weems. Binnen de wereldwijde Celebration Church-familie vonden we een vergelijkbare passie voor Jezus, zijn woord, zijn familie en zijn missie. De kerk, die voorheen Thousand Hills heette, kreeg een naamswijziging naar Celebration Church in februari 2020.
  We nodigen jullie uit om samen met ons een verschil te maken in onze omgeving, de regio en de wereld door deel uit te maken van onze warme kerkfamilie. Celebration Church is wat het nu is door mensen zoals jij – mensen die “ja” zeggen tegen Gods plan met hun leven.
  Home 2
  Home 3
  Home 4


  Ontvang onze maandelijkse update!

  Please tell us what is wrong


    Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.