2021 – Christmas Celebration

Kom ook naar één van onze locaties tijdens de jaarlijkse Christmas Celebration bij Celebration Church Netherlands. Met alles wat er gebeurt is dit jaar, kan je snel denken dat er geen goed nieuws meer is in de wereld. Maar wij geloven dat er nog Goed Nieuws te vertellen is! Kom ook langs en ontdek wat dit Goede Nieuws is!

Christmas Celebration Hilversum – 19.00/21.00

Kom ook naar onze tweetalige diensten (NL/EN) bij Celebration Hilversum om 19.00 en 21.00 op 24 december. Welbekende liederen samen zingen en een boodschap over het Goede Nieuws zorgen voor een prachtige dienst. De dienst van 19.00 zal ook via livestream te zien zijn. Bezoek ons YouTube-kanaal om deze te bekijken.

Christmas Celebration Huizen – Geannuleerd

Vanwege de recente ontwikkelingen rondom corona, hebben we tot onze grote spijt de keuze moeten maken om de Celebration Huizen locatie te sluiten en de deuren weer te openen wanneer gepast.

Christmas Celebration Delft Fellowship – 20.00

God is looking for you! Why? Because of the Good News! We’re gathering together on December 24th at our location to enjoy a Christmas service. Receive the message about Good News!

Christmas Celebration Livestream – 19.00

Kan je er niet bij zijn in het gebouw? Wees dan deel van de online dienst via de livestream! Kijk en praat mee om 19.00.


Geef jij ook HOOP dit seizoen?

Deze kerstmis willen we helpen om Zimbabwe te herstellen als de ‘broodmand’ van Afrika! Pastor Dixon Changara van Celebration Church Zimbabwe wil een fabriek bouwen om op een duurzame manier eten te voorzien voor 81.000 kinderen in zijn regio.

De totale investering is rond de 450.000 euro. Reken dat terug, en dan zie je dat je voor 13 euro dagelijks een maaltijd kunt geven aan een kind op de basisschool.

Als Celebration Church Netherlands hopen we dit voor minimaal drie basisscholen te kunnen doen, ofwel voor 1000 kinderen. Totaal is ons doel om 10.000 euro op te halen, waarbij we vanuit ons zendingsfonds dit bedrag met nog eens 5000 euro aanvullen. Hoeveel draag jij bij? Kun je 100 euro bijdragen? Daarmee kun je 8 kinderen helpen. Voor 1000 euro help je 80 kinderen aan duurzame voedselvoorziening.

Bekijk de video voor meer informatie!


Samen geven we HOOP!

Please tell us what is wrong


      Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.

      Notice: Undefined index: toolbar-default-page-mode in /home/u65709p64671/domains/celebrationchurch.nl/public_html/wp-content/plugins/pdf-viewer-for-wordpress/includes/automatic-features.php on line 30