Christmas at Celebration Church

Kom en vier kerst met ons in één van onze Celebration Church Netherlands locaties.

Hilversum

Neuweg 148, Hilversum | Het begint om 19.00 uur | Dutch spoken + translation | Kinderprogramma (leeftijd 0-14)

Christmas at Celebration 1

Kom jij deze ‘Grote Vreugde’ ook vieren met ons? De feestdagen komen eraan. We besteden tijd met familie en vrienden, genieten van prachtige kerstversiering en van heerlijke maaltijden. Maar ken jij wel de echte reden voor de kerstdagen? Jezus Christus is de Koning der koningen. Zijn koninkrijk staat boven elk ander koninkrijk hier op aarde. Jezus is de zoon van God en kwam naar de aarde met één doel: om die te redden. Het verhaal van deze redding begint bij Jezus’ geboorte, het hart van het kerstfeest.

Mogen wij je uitleggen waarom Jezus om jou geeft? En hoe het leren kennen van Jezus jouw leven helemaal kan veranderen? We houden een plek voor je vrij op zondag 24 december om 19.00 uur. We zien uit naar je komst!

Er zal ook een kinderprogramma zijn voor kinderen in de leeftijden 0 – 14 jaar. Een team van enthousiaste cKids leiders staat klaar om jouw kinderen te ontvangen en ze mee te nemen in het kerstverhaal en het thema ‘Grote Vreugde’.

Huizen

Piersonlaan 2, Huizen | Het begint om 20.00 uur | Nederlands gesproken

Christmas at Celebration 2

Waar gaat Kerst nou écht om? Hoe goed jij kerstliedjes kan zingen? Of hoe goed jij je cadeautjes in kan pakken? Of hoe lekker jouw kerstkoekjes zijn? Er zijn twee vrienden die proberen te ontdekken waar Kerst nou écht om draait. Allebei houden ze ervan om in de spotlight te staan maar dan horen ze een nieuwtje wat hun wereld op z’n kop zet.

Info in het kort: Piersonlaan 2, Huizen | Het begint om 10.00 uur | Nederlands gesproken.

Deze Familie Kerstdienst is voor het hele gezin en bevat toffe kinderkerstliederen, een toneelstukje en een mooi kerstverhaal. Na de dienst is er ruim de tijd voor knutselen, schminken en meer gezelligheid.

Piersonlaan 2, Huizen | Nederlands gesproken | Voor alle leeftijden geschikt.

Christmas at Celebration 3

On December 24th we will have no morning service in Celebration Huizen but will gather at 09.00 for a Christmas breakfast. This will be potluck style so everyone brings their own food. Find out more information and how to sign up via the button below

Christmas at Celebration 4

Kerstavond. Het moment is daar. De gastheer roept ons aan tafel, die prachtig is gedekt. Je wast je handen en loopt wat treuzelend naar de tafel. Waar moet je gaan zitten? Hoor ik wel aan deze tafel? Dan schuift de gastheer je stoel naar achter en je ziet jouw naam op het bord. Dit is echt jouw plek. Schuif jij aan?

Kom op 24 december naar de kerstavond dienst van Celebration Church Huizen en neem plaats aan Zijn tafel. Jezus werd geboren om uiteindelijk de weg vrij te maken naar deze tafel, waar voor iedereen een plek is.

Hoe dat kan en waarom Hij dat deed vertellen we je graag tijdens onze kerstviering. Je bent van harte welkom om 20.00 uur. De kerstbeleving is geschikt voor het hele gezin maar er zal geen baby opvang zijn. We zingen bekende kerstliederen met elkaar en genieten van heerlijke versnaperingen.

We bereiden ons graag goed voor op jouw komst. Geef je op via onderstaande knop:


Maak jij ook impact deze december?

Deze gehele maand brengen we een kerstoffer bij elkaar tijdens Heart for the House. We investeren in een doel voor onze eigen locatie, in de ander en de organisatie Tikkun Global.

Klik hieronder om meer te ontdekken over deze doelen.


Heb jij nog vragen over kerst? Laat het ons weten?

    We created a bug tracker to request your feedback and tell us when something is wrong. We are looking forward to receive your feedback.

        Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.