Kom en vier kerst met ons!

Kom en vier kerst met ons in één van onze Celebration Church Netherlands locaties.

HILVERSUM LOCATIE

18 december – 10.30

Christmas Family Celebration – NL/EN

Kom ook naar de leuke Christmas Family Celebration, een dienst voor het hele gezin. Het cKids team heeft een dienst voorbereid om het geweldige verhaal van Jezus’ geboorte te vieren!

24 december – 19.00

Christmas Eve Celebration – NL/EN

Een tweetalige Kerstavond dienst die start om 19.00 uur in Celebration Hilversum. Kom en vier het wonder dat de geboorte van Koning Jezus is!

24 december – 21.00

Christmas Eve Celebration – NL/EN

Een tweetalige Kerstavond dienst die start om 19.00 uur in Celebration Hilversum. Kom en vier het wonder dat de geboorte van Koning Jezus is!

25 december – VOL!

Kerst Brunch – NL/EN

Momenteel is de inschrijving voor de kerstbrunch vol. Mocht dit veranderen dan laten we het weten.

HUIZEN LOCATIE

24 december – 18.30

Family Christmas Celebration – NL

Kom kerst vieren met het hele gezin. De cKids leiders hebben een geweldige dienst voorbereid om de geboorte van Jezus te vieren.

24 december – 20.30

Kerstavond viering – NL

Wees deel van onze jaarlijkse kerstviering waar we stilstaan bij de geboorte van Koning Jezus. Een dienst voor het hele gezin.

25 december – 10 – 12 uur

Kerst inloopochtend – NL

Op Eerste Kerstdag zal er geen dienst zijn. Je bent welkom voor een bakkie koffie, wat lekkers en een gezellig samenzijn.

DELFT LOCATIE

18 december – 18.00

Outreach – Uitnodigen voor kerst

We gaan de buurt in om te bidden voor de buurt en ze uit te nodigen voor de kerstviering volgende week.

24 dec – 18.00 – 22.00

Kerst Herberg

De Delft locatie zal worden omgetoverd tot een kerstherberg op 24 december. Loop binnen tussen 18.00 en 22.00 en drink warme choco, zing mee met welbekende kerstliederen en neem bijvoorbeeld deel aan een kerst workshop!


Maak jij ook impact deze december?

Dit jaar zal onze focus liggen op het bereiken van de armen en behoeftigen in Israël via onze partnergemeenten Tiferet Yeshua in Tel Aviv en Beit Hallel in Ashdod. 50% van ons decemberoffer gaat naar Israël. Hiernaast kan je een video bekijken over het werk van Tiferet Yeshua in Tel Aviv. Steun jij hen ook deze december. De andere 50% zal worden gebruikt om de financiële druk op onze eigen kerk te verminderen als gevolg van de lockdowns, inflatie en gestegen energieprijzen. We geloven dat we met jouw hulp de boeken van 2022 in het zwart kunnen afsluiten!


Draag jij bij aan het Decemberoffer?


Heb jij nog vragen over kerst? Laat het ons weten?

    Please tell us what is wrong

        Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.