Groeien in geloof doen we samen.

Er zijn verschillende manieren om verbonden te zijn met het kerkleven. Start bijvoorbeeld met de introductie meeting ‘New to Church’. Voeg je bij een team of neem deel aan een cursus om toegerust te worden in geloof. Studeer theologie of leer over zending met ons en ontvang toerusting in het delen van het evangelie van het Koninkrijk. Als jij vragen hebt, laat het ons weten via info@celebrationchurch.nl.

 • Welkom bij Celebration Church Netherlands. We vinden het gaaf dat je er bent. We leren je graag kennen en weten zeker dat je ook vragen voor ons hebt. New to Church is een hangout na beide diensten waar je leiders in de kerk kan ontmoeten en alle vragen kan stellen die je hebt.

 • Gefeliciteerd! Je bent verloofd! Om je te helpen je huwelijk een sterke start te geven, moedigen we je aan om deel te nemen aan de pre-marriage course. Je komt samen met andere koppels (afhankelijk van opgave) in een informele setting. Tijdens deze avond bekijk je een video om het thema van de avond te introduceren en krijg je steeds een aantal minuten om het privé te bespreken met je partner.

 • Elke bijeenkomst begint met een lekkere maaltijd, gevolgd door een inleiding over het christelijk geloof en de kleine groep. Van ‘Wie is Jezus?’ tot ‘Bidden: waarom en hoe?’, je ontdekt op een laagdrempelige en gezellige manier de basis van het geloof.  

  Na de inleiding ga je uit elkaar in kleine groepen om door te praten over het onderwerp. En echt geen enkele vraag of mening is te gek: de kleine groep is de plek waar je álles mag delen.  

  En dat is Alpha! Een plek waar alle verhalen samenkomen, waar je alles mag zeggen, ongetwijfeld nieuwe vriendschappen maakt én (volgens 92% van de deelnemers) sowieso een goede tijd hebt. 

 • In het leven gaan we door moeilijke tijden en momenten heen die littekens achter kunnen laten. Soms heb je een helpende hand nodig nodig om door die bagage heen te werken en ondersteund te worden in de stap richting Vrijheid in Christus! 10 weken lang kom je samen in een informele setting, bekijk je samen een video en bespreek je het onderwerp in kleinere groepen. Deze cursus sluit af met een Stappendag en ga je door alle sessies nog één keer heen.

 • Deze cursus is voor de koppels die al een aantal jaar getrouwd zijn en op zoek zijn naar een leuke, verfrissende cursus. We komen samen voor een maaltijd en een avond van het herontdekken waar jullie huwelijk omdraait. En hoe bespreek je hoe je je huwelijk in de richting leid van heelheid en een krachtig geloof.

Heb je een cursus gekozen?

Laat het ons weten als je een cursus hebt gekozen en of je vragen hebt! Nadat je het formulier hebt ingevuld zal ons team contact met je opnemen. Zij laten je weten wat de volgende stappen zijn en je meer informatie geven over de cursus.

Vul het formulier hier rechts in.

  Cursussen 1
  Cursussen 2
  Cursussen 3
  Cursussen 4
  Cursussen 5

  Als jij op zoek bent naar een theologie study, raden we je Awakening School of Theology aan. Maak een start om meer te ontdekken over de Bijbel en wordt toegerust in het delen van je geloof in de wereld om je heen. Leer hoe je bijbel in de juiste context leest, begrijp de bovennatuurlijke context van de bijbel en studeer samen met kerkfamilie in Nederland en wereldwijd!

  Contact us for more information via asot@celebrationchurch.nl

  We created a bug tracker to request your feedback and tell us when something is wrong. We are looking forward to receive your feedback.

    Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.