Wees verbonden met de kerk!

Er zijn verschillende manieren om verbonden te zijn met het kerkleven. Start met de introductie meeting ‘New to Church’. Voeg je bij een team of neem deel aan een cursus om toegerust te worden in geloof. Studeer theologie of leer over zending met ons en ontvang toerusting in het delen van het evangelie van het Koninkrijk. Als jij vragen hebt, laat het ons weten via info@celebrationchurch.nl.

 • Welkom bij Celebration Church Netherlands. We vinden het gaaf dat je er bent. We leren je graag kennen en weten zeker dat je ook vragen voor ons hebt. New to Church is een hangout na beide diensten waar je leiders in de kerk kan ontmoeten en alle vragen kan stellen die je hebt.

 • Elke reis begint met een vraag. ‘Wat zal ik zijn als ik groter ben?’ ‘Met wie ga ik trouwen?’ Of zelfs dieper ‘Wat doe ik hier op aarde?’ en ‘Is er een God?’. We komen allemaal deze levensveranderende vragen tegen.

  “Essentials of the Faith” is een geschikte cursus voor diegene die echte antwoorden willen vinden op die grote vragen, direct in de Bijbel. Of je nu nog het geloof aan het ontdekken bent of je leven al aan Jezus hebt gegeven: Neem deel aan Essentials! Het is een geschikt vervolg van de Basics cursus.

 • Gefeliciteerd! Je bent verloofd! Om je te helpen je huwelijk een sterke start te geven, moedigen we je aan om deel te nemen aan de pre-marriage course. Je komt samen met andere koppels (afhankelijk van opgave) in een informele setting. Tijdens deze avond bekijk je een video om het thema van de avond te introduceren en krijg je steeds een aantal minuten om het privé te bespreken met je partner.

 • Een interactieve cursus over de basis van het christelijke geloof. (Voorheen Alpha Cursus). We zullen maaltijd houden met elkaar en daarna praten over onderwerpen zoals: de bijbel, Jezus, gebed en meer. Er is ook ruimte om vragen te bespreken. We maken ook gebruik van het boek ‘What does God want?” van dr. Michael Heiser.

 • In het leven gaan we door moeilijke tijden en momenten heen die littekens achter kunnen laten. Soms heb je een helpende hand nodig nodig om door die bagage heen te werken en ondersteund te worden in de stap richting Vrijheid in Christus! 10 weken lang kom je samen in een informele setting, bekijk je samen een video en bespreek je het onderwerp in kleinere groepen. Deze cursus sluit af met een Stappendag en ga je door alle sessies nog één keer heen.

 • Deze cursus is voor de koppels die al een aantal jaar getrouwd zijn en op zoek zijn naar een leuke, verfrissende cursus. We komen samen voor een maaltijd en een avond van het herontdekken waar jullie huwelijk omdraait. En hoe bespreek je hoe je je huwelijk in de richting leid van heelheid en een krachtig geloof.

Heb je een cursus gekozen?

Laat het ons weten als je een cursus hebt gekozen en of je vragen hebt! Nadat je het formulier hebt ingevuld zal ons team contact met je opnemen. Zij laten je weten wat de volgende stappen zijn en je meer informatie geven over de cursus.

Vul het formulier hier rechts in.

  Cursussen 1
  Cursussen 2
  Cursussen 3
  Cursussen 4
  Cursussen 5

  Als jij op zoek bent naar een theologie study, raden we je Awakening School of Theology aan. Maak een start om meer te ontdekken over de Bijbel en wordt toegerust in het delen van je geloof in de wereld om je heen. Leer hoe je bijbel in de juiste context leest, begrijp de bovennatuurlijke context van de bijbel en studeer samen met kerkfamilie in Nederland en wereldwijd!

  Contact us for more information via asot@celebrationchurch.nl

  Please tell us what is wrong

    Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.